Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Порошенко пообіцяв референдум щодо членства України в НАТО за свого президентства

Політика 8173 перегляди

Опубліковано - 2.02.2017 19:03 | Всі новини | Версія для друку

Порошенко пообіцяв референдум щодо членства України в НАТО за свого президентства
Порошенко пообіцяв референдум щодо членства України в НАТО за свого президентства
В інтерв’ю німецьким виданням Порошенко пообіцяв, що у разі позитивного голосування на референдумі докладе зусиль для вступу України до Альянсу.

Президент України Петро Порошенко запевнив, що винесе питання про членство України в Північноатлантичному альянсі (НАТО) на референдум. Про це він заявив у інтерв’ю виданням німецької медіагрупи Funke. Інтерв’ю оприлюднене у четвер, 2 лютого, виданням Berliner Morgenpost.

За словами Порошенка, якщо чотири роки тому вступ до НАТО підтримували 16 відсотків українців, то сьогодні - 54. "Як президент я керуюся думкою мого народу - і проведу референдум щодо вступу до НАТО", - сказав Порошенко, не уточнивши, утім, часові рамки такого кроку. У разі позитивного голосування на референдумі він докладе всіх зусиль, щоб Україна стала членом Альянсу, запевнив Порошенко.

В інтерв’ю він також виступив проти пом’якшення чи скасування санкцій проти Росії до виконання нею зобов’язань відповідно до мінських домовленостей. На його думку, "санкції діють", "Росія платить високу ціну за свою агресію", а їхнє можливе послаблення означатиме загрозу для всієї Європи. "Хто знає, де Путін наступного разу поспішить на допомогу російській меншині. У країнах Балтії? У Болгарії? Чи, можливо, в Німеччині?", - зазначив Порошенко.

Він також висловив упевненість щодо швидкого виконання Україною критеріїв для приєднання до ЄС, а на зауваження щодо проблем у боротьбі з корупцією запевнив, що Київ створив "унікальну інфраструктуру для подолання корупції - і вона функціонує", що на собі, вважає Порошенко, "відчувають високопосадові функціонери".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.