Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуация на фронті: російські Гради знову додалися до важкої артилерії

Війна з Росією (АТО) 7469 переглядів

Опубліковано - 2.03.2017 22:14 | Всі новини | Версія для друку

Ситуация на фронті: російські Гради знову додалися до важкої артилерії
Ситуация на фронті: російські Гради знову додалися до важкої артилерії
Сьогодні зафіксовано 78 обстрілів. Восьмеро наших військових поранено, один – загинув. Минулої доби - 118 обстрілів. Один наш військовий загинув, дев’ятеро поранено.

Про це повідомив прес-центр АТО.

На Маріупольському напрямку з РСЗВ БМ-21 “Град” окупанти випустили 20 снарядів по наших позиціях в районі Водяного. З мінометів обстріляли Гнутове та Водяне, а з гранатометів та стрілецької зброї – Широкине, Старогнатівку, Лебединське, Мар’їнку, Талаківку. Снайпер вів вогонь по Широкиному, Лебединському, та Мар’їнці. По Широкиному, Новогригорівці та Гнутовому – БМП противника.

На Луганському напрямку зі 152 міліметрової артилерії – по Новозванівці. З мінометів різних калібрів окупанти обстрілювали Новоолександрівку, Новозванівку, Катеринівку, Кримське та Малинове.

На Донецькому напрямку – танк, 120 та 82 міліметрові міномети – по Авдіївці та шахті Бутівці. Гранатомети по Опитному, Пісках та Кам’янці. БМП та гранатомети по Луганському, а стрілецька зброя – по Невельському. По Кам’янці та Новгородському вогонь вів снайпер, а зенітні установки по Троїцькому та Авдіївці.

Не зважаючи на сьогоднішнє декларування бойовиками «режиму тиші», вони вкотре продемонстрували свою зневагу до будь-якого цивілізованого діалогу. Починаючи із 16.30 із важкого озброєння окупанти розпочали обстріл житлових кварталів Авдіївки, що на Донецькому напрямку. Зафіксовано близько двадцяти пострілів бойовиків у бік міста і щонайменше шість влучань снарядами танкової гармати по житлових будівлях та об’єктах інфраструктури міста. Вщент зруйновано декілька помешкань місцевих мешканців. На щастя, ніхто із мирних мешканців не постраждав.

На місці працюють представники української сторони СЦКК, екіпажі поліції, ДСНС та медики. Голова Військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка Павло Малихін, який здійснив екстрений об’їзд ушкоджених будівель зазначив, що цей злочин бойовиків – черговий доказ того, що бойовики не збираються виконувати будь-які зобов’язання.

Минулої доби на Донецькому напрямку з танків, мінометів, БМП та гранатометів російсько-окупаційні війська обстрілювали Авдіївку. З мінометів та гранатометів – Невельське, Луганське, Новоселівку Другу, Зайцеве, Новгородське, Піски, Кам’янку. По Луганському вогонь вели БМП окупантів, а також снайпер. З протитанкових ракетних комплексів загарбники обстріляли Троїцьке.

На Маріупольському напрямку танк, артилерія та міномети обстрілювали Красногорівку. Також 122 міліметрова артилерія вела вогонь по Широкиному та Водяному, а міномети – по Новотроїцькому, Богданівці, Павлополю, та Чермалику. З гранатометів та стрілецької зброї обстріляли знову ж таки Павлопіль, Талаківку, Лебединське, Водяне, та Широкине. По Широкиному, Мар’їнці, Новотроїцькому та Водяному вели вогонь БМП.

На Луганському напрямку – зі 152 міліметрової артилерії а також танків обстріляли Троїцьке, а зі 122 міліметрової – Кримське. Зі 120 та 82 міліметрові мінометів – Новозванівку, Катеринівку, Золоте, Оріхове та Троїцьке. Новоолександрівку, Новозванівку, Малинове, Станицю Луганську та Катеринівку - з гранатометів та стрілецької зброї. По Кримському стріляли БМП.





Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.