Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


НАТО адаптує цифрові комунікації до нових загроз

Світ навколо нас 5697 переглядів

Опубліковано - 27.03.2017 15:28 | Всі новини | Версія для друку

НАТО адаптує цифрові комунікації до нових загроз
НАТО адаптує цифрові комунікації до нових загроз
НАТО планує витратити протягом наступних трьох років €3 млрд ($3,24 млрд) на модернізацію своїх супутникових та комп’ютерних технологій, щоб адаптуватися до нових загроз.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Високопоставлений співробітник агентства НАТО з обслуговування систем зв’язку і інформації (NATO Communications and Information Agency) повідомив, що ці плани передбачають інвестування €1,7 млрд в супутникові системи зв’язку для підвищення якості підтримки військ і кораблів альянсу, а також для більш ефективного використання безпілотних літальних апаратів (БПЛА).

В плани НАТО також входять додаткові витрати у розмірі €800 млн на розвиток комп’ютерних систем з управління повітряної і створенням системи протиракетної оборони. Ще €71 млн пропонується витратити на поліпшення захисту від кібератак 32 основних об’єктів НАТО.

Північноатлантичний альянс повідомляв, що за останні три роки спостерігалося п’ятикратне збільшення підозрілих інцидентів в її комп’ютерні мережах. Офіційні представники НАТО повідомили агентству, що вони підозрюють, що Росія спонсорує атаки на мережі альянсу перед великими самітами. Ще €180 млн можуть будуть спрямовані на забезпечення більш безпечної мобільного зв’язку для військовослужбовців альянсу.

НАТО детально представить свої потреби на конференції в Оттаві, що відбудеться у квітні, а потім почне відбирати виконавців контрактів. Ці додаткові витрати повинні бути затверджені урядами країн-членів НАТО.

«Прагнення впоратися з хакерами та іншими загрозами, в тому числі іранськими ракетами допомогою таких інвестицій вказує на те, що НАТО визнав: конфлікти все частіше ведуться в комп’ютерних мережах, а також в повітрі, на суші і на морі», - констатує агентство.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.