Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


НАТО продовжуватиме надавати підтримку Україні

Світ навколо нас 5901 перегляд

Опубліковано - 31.03.2017 20:15 | Всі новини | Версія для друку

НАТО продовжуватиме надавати підтримку Україні
НАТО продовжуватиме надавати підтримку Україні
НАТО продовжуватиме надавати підтримку Україні, заявив голова альянсу Єнс Столтенберґ.

«Ми допомагаємо Україні впроваджувати реформи, і, що важливо, боротися з корупцією. Сучасна, з добрим функціонуванням, Україна допомагає краще протистояти зовнішньому вторгненню. Ми там тренуємо, допомагаємо із налагодженням командного контролю, допомагаємо українцям через різні трастфонди. Однак, у самого союзу НАТО немає зброї, тож її надають його члени, а не НАТО», – пояснює Столтенберґ те, що не в його силах ухвалювати рішення щодо надання летального озброєння для України.

Як зазначив генсек НАТО, через 6 трастових фондів Україна вже отримала 35 мільйонів євро, зокрема, для тренінгів та дорадчої допомоги понад 2 тисяч українських військових і цивільних.

Столтенберґ звернув увагу на те, що сьогодні у Харкові був відкритий центр реабілітації для допомоги пораненим військовим, а низка держав-союзниць, зокрема, Словаччина, пообіцяли допомогти із подоланням наслідків пожежі на військових складах на Харківщині.

Напередодні очільник НАТО зазначив, що представники альянсу закликали Росію скористатися своїм значним впливом на бойовиків для того, щоб примусити їх виконувати Мінські угоди.

Навесні 2014 року після російської анексії Криму на сході України почався збройний конфлікт. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці сепаратистів. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати російські «добровольці».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.