Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Примара Майдану. Влада Росії бажає зробити вхід до соцмереж за паспортами

Імперія «Совок» 5422 перегляди

Опубліковано - 10.04.2017 20:49 | Всі новини | Версія для друку

Примара Майдану. Влада Росії бажає зробити вхід до соцмереж за паспортами
Примара Майдану. Влада Росії бажає зробити вхід до соцмереж за паспортами
До Державної думи Росії направили законопроект про регулювання діяльності соціальних мереж, згідно з яким, під час реєстрації потрібно буде надати паспортні дані, а дітям до 14 років вхід у соцмережі буде заборонений.

Документ до нижньої палати російського парламенту направив 10 квітня депутат Держдуми від партії «Єдина Росія» Віталій Мілонов.

У законопроектів, зокрема, міститься заборона на використання соціальних медіа для організації громадських зібрань, несанкціонованих владою, а також пропозиція забороняти використання соціальних мереж у державних компаніях.

Політичні аналітики вважають, що Кремль непокоїть використання соціальних мереж для розповсюдження ідей, думок та інформації щодо планованих протестів, що обмежене на російських традиційних медіа з часу, як у 2000 році Владімір Путін прийшов до влади.

Але державне російське інформагентство цитує речника російського президента Дмітрія Пєскова, який заявив, що у Кремлі законопроекту ще не бачили, а з інформації, поширеної ЗМІ, він є «не дуже реалістичним».

У той же час у Всеросійському центрі вивчення громадської думки опублікували 10 квітня результати дослідження, згідно з якими, 62% опитаних росіян від 18 до 24 років підтримують ідею заборони користуватися соціальними мережами дітям до 14 років.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.