Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США мають намір боротися у всьому світі зі злочинами проти людяності

Світ навколо нас 4935 переглядів

Опубліковано - 10.04.2017 22:22 | Всі новини | Версія для друку

Держсекретар США Рекс Тіллерсон
Держсекретар США Рекс Тіллерсон
Боротьба з тими, хто скоює злочини проти людяності, знову стає головною метою Вашингтона, заявив держсекретар США Рекс Тіллерсон.

Сполучені Штати мають намір боротися у всьому світі з тими, хто скоює злочини проти людяності. Про це в понеділок, 10 квітня, заявив держсекретар США Рекс Тіллерсон, виступаючи в італійському гірському селі Сант’Анна-ді-Стаццема. 1944 року це село стало місцем жорстокої розправи підрозділів СС над місцевими мешканцями. "Ми знову присвятимо себе меті притягати до відповідальності будь-кого в світі, хто скоює злочини проти безвинних людей", - наводить слова керівника Державного департаменту США інформагенція Reuters.

Заява Тіллерсона пролунала перед зустріччю міністрів закордонних справ Великої сімки в Тоскані та через три дні після авіаудару США по сирійській авіабазі Шайрат. Як зазначає агентство Reuters, європейські учасники зустрічі в Італії сподіваються отримати від Тіллерсона роз’яснення щодо подальшої стратегії Вашингтона в Сирії.

Нагадаємо, 7 квітня вночі США випустили 59 крилатих ракет Tomahawk по сирійській авіабазі Шайрат, розташованій у провінції Хомс на заході Сирії. У Вашингтоні вважають, що саме з авіабази Шайрат сирійські урядові війська здійснили атаку з використанням забороненої хімічної зброї. Ціллю ударів стали сирійські бойові літаки, сам аеродром, ангари, заправні станції, а також радари й системи ППО, зазначили в Пентагоні.

Дії Вашингтона в Сирії різко розкритикували в Москві та Тегерані, назвавши їх порушенням міжнародного права.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.