Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуация на фронті: російські бойовики стріляють, українські ЗС не відповідють

Війна з Росією (АТО) 5854 перегляди

Опубліковано - 24.04.2017 22:39 | Всі новини | Версія для друку

Ситуация на фронті: російські бойовики стріляють, українські ЗС не відповідють
Ситуация на фронті: російські бойовики стріляють, українські ЗС не відповідють
Порушуючи режим «Тиші», підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують провокаційні обстріли позицій сил АТО. З початку доби ворог 9 разів відкривав вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України.

Про це повідомив прес-центр АТО.

На Донецькому напрямку, з використанням мінометів калібру 82-мм, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів противник обстріляв позиції поблизу Авдіївки.

На Приморському напрямку, по опорних пунктах поруч Широкиного противник застосував 122-міліметрову легку переносну реактивну систему «Партизан» та стрілецьку зброю. З кулеметів великого калібру ворог бив по оборонцях Водяного, а зі стрілецької зброї вів вогонь по захисниках Мар`їнки. Також в районі Мар`їнки діяли ворожі снайпери.

Військовослужбовці сил АТО суворо дотримувались режиму «Тиші» і вогонь у відповідь не відкривали.

Минулої доби російсько-терористичні підрозділи продовжують вести вогонь по позиціях Сил АТО. За минулу добу ворог 34 рази обстріляв опорні пункти Збройних Сил України.

На Донецькому напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник накривав позиції наших військ у районі Троїцького. По захисниках Авдіївки ворог гатив зі 120-мм мінометів, протитанкових гранатометів та кулеметів великих калібрів. По оборонцях Пісків, Луганського та Новоселівки Другої, вів вогонь з мінометів калібру 82-мм та гранатометів. Опорні пункти наших підрозділів під шахтою «Бутівка» та Невельським обстрілював з гранатометів, великокаліберних кулеметів, а поруч Зайцевого – зі стрілецької зброї. Крім того, по захисниках Луганського били з озброєння БМП, а в районі Авдіївки активно діяли ворожі снайпери.

На Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 82-мм та протитанкових гранатометів противник накривав наші позиції поруч Тарамчука та Мар`їнки. Озброєння БТР, автоматичні гранатомети та кулемети великих калібрів ворог застосував поблизу Гнутового, а стрілецьку зброю поруч Широкиного. Морських піхотинців під Водяним та Павлополем обстрілювали ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, з мінометів калібру 82-мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог гатив по позиціях у районі Новозванівки. Опорні пункти поблизу Станиці Луганської накривав вогнем БМП та гранатометів, а озброєння БТР та автоматичні гранатомети застосував поруч Новоолександрівки. З гранатометів та стрілецької зброї противник бив по оборонцях Валуйського.

За минулу добу один український воїн загинув, ще двоє отримали поранення.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.