Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тіллерсон визначив критерії зовнішньої політики США

Світ навколо нас 5090 переглядів

Опубліковано - 4.05.2017 14:24 | Всі новини | Версія для друку

Тіллерсон визначив критерії зовнішньої політики США
Тіллерсон визначив критерії зовнішньої політики США
Сполучені Штати не повинні ставити за умову співпраці з іншими країнами прийняття “американських цінностей”, зокрема, у сфері прав людини.

Про це у середу, 3 травня, заявив державний секретар США Рекс Тіллерсон, передає Associated Press.

Тіллерсон відзначив, що США не зможуть досягнути цілей у сфері політики національної безпеки, якщо "ставитимуть за умову прийняття американських цінностей".

"За деяких обставин, якщо обумовлювати наші безпекові зусилля прийняттям наших цінностей, ми, очевидно, не досягнемо наших безпекових цілей. Це справді створює перешкоди для нашої здатності просувати наші безпекові інтереси, наші економічні інтереси", - наголосив держсекретар США.

Водночас Тіллерсон запевнив, що США у жодному разі не будуть відмовлятися від своїх основних цінностей.

"Це не означає, що ми залишаємо цінності на узбіччі. Й це не означає, що ми не прагнемо до свободи, людської гідності і належного поводження з людьми по всьому світу", - відзначив Держсекретар США.

Тіллерсон додав, що США повинні та будуть вимагати від інших країн вживати "певних дій щодо поведінки із власним народом", якщо вони захочуть співпрацювати зі Сполученими Штатами. Водночас США виступатимуть "на підтримку своїх цінностей, не використовуючи їх як важіль".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.