Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Рада Європи оприлюднила текст рішення щодо Криму

Світ навколо нас 6021 перегляд

Опубліковано - 4.05.2017 18:29 | Всі новини | Версія для друку

Рада Європи оприлюднила текст рішення щодо Криму
Рада Європи оприлюднила текст рішення щодо Криму
Рада Європи у четвер, 4 травня, оприлюднила англомовну версію рішення Комітету міністрів РЄ щодо Криму.

Текст рішення опублікований на сайті Ради Європи.

Рішення складається з 11 пунктів, в яких, зокрема, міністри повторно засудили анексію Криму і місто Севастополя, закликали РФ дотримуватися прав людини в Криму, розслідувати випадки порушень прав людини в Криму.

Крім того, міністри закликали надати доступ на півострів правозахисним органам Ради Європи, створити безпечне і сприятливе середовище для місцевих і міжнародних засобів масової інформації, правозахисників і неурядових організацій.

Також в Раді Європи виступили за повторний візит комісара з прав людини в Криму - в останній раз він був там у вересні 2014 року. Також Комітет вирішив повернутися до питання про ситуацію в Україні восени з перспективою прийняття комплексного рішення.

Як повідомлялося рніше, в середу, 3 травня, Комітет міністрів Ради Європи ухвалив комплексне рішення у зв’язку з ситуацією в окупованому Криму, закликавши Росію скасувати заборону діяльності Меджлісу кримськотатарського народу.

У МЗС України привітали це рішення, наголосивши, що Комітет міністрів РЄ, як раніше Генасамблея ООН, визнав відповідальність Росії згідно з міжнародним гуманітарним правом та міжнародним правом у галузі прав людини та закликав владу РФ виконувати свої зобов’язання у повній мірі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.