Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Румуни знайшли ідеальне місце для кохання

Він і Вона 13979 переглядів

Опубліковано - 1.06.2006 08:45 | Всі новини | Версія для друку

Румуни знайшли ідеальне місце для кохання
Румуни знайшли ідеальне місце для кохання
Румунське селище Хореа з недавніх пір стало справжнім місцем паломництва для закоханих зі всього світу завдяки «Пагорбу кохання», який приніс славу цьому невеликому загубленому в глибинці містечку.

Як свідчить легенда, що всіляко підтримується мерією, це місце чарівним чином допомагає бездітним парам зачати дитину.

Кілька років тому незмінний мер Хореа Корнеліу Олар поставив за мету збільшити в своєму селищі народжуваність, яка катастрофічно падала і ставила під загрозу майбутнє цього румунського містечка.

Тоді хтось із старожилів розповів градоначальникові, що з крутою горою, на схилі якої розкинувся Хореа, пов`язана стародавня легенда вельми пікантного змісту.

Виявляється, цей пагорб володіє магічною властивістю допомагати зачинати дітей, і з давніх пір закохані пари піднімалися на його верхівку, щоб зайнятися коханням. Можливо, саме цим і пояснюється його назва, яка звучить як Пагорб пихтіння.

Мер Олар вирішив скористатися народним повір`ям в своїх демографічних планах і організував на пагорбі цілий тематичний секс-парк під назвою "Долина насолод".

"Це натуральна віагра! Тут всюди відчувається магічна сила", - з гордістю відзивається про своє дітище мер. При вході в парк, куди від головної дороги веде тіниста алея, відвідувачів зустрічає дерев`яна скульптурна композиція: чоловік на одному коліні, що протягує обручку, і жінка, що видихає дерев`яну хмарку з одним словом "Так!".

Крім грайливих скульптур, в парку є затишні кабінки для тих, хто бажає зайнятися коханням. Побудовані недорогі кафе з барбекю, де є всі умови для романтичної вечері тет-а-тет. Інтимну атмосферу посилюють романтичні музичні композиції.

Працюють телефони для дзвінків на секс-лінії. Крім того, мер розпорядився посадити в парку побільше дерев і кущів, щоб ніякі сторонні погляди не заважали закоханим парочкам вдаватися до утіх там, де їм заманеться.

Ідея мера перевершила всі його очікування: мало того, що за декілька років роботи парку народжуваність в Хореа збільшилася в два рази, селище ще й стало привабливим місцем для туристів зі всіх країн, які приїжджають не тільки подивитися, але і "зайнятися справою".

Слух про чарівну силу Пагорба пихтіння розлетівся по всьому світу, і люди приїжджають сюди в надії зачати дитину. "Місцеві жителі вже звикли до пар, що підіймаються на гору. І це здорово, що ми можемо допомогти людям, поділившись з ними нашою атмосферою кохання!" - говорить мер.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.