Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прогнозована реакція: Путіну не сподобалося Євробачення у Києві

Імперія «Совок» 5138 переглядів

Опубліковано - 15.05.2017 19:08 | Всі новини | Версія для друку

Прогнозована реакція: Путіну не сподобалося Євробачення у Києві
Прогнозована реакція: Путіну не сподобалося Євробачення у Києві
Президент Росії Владімір Путін після успішного проведення в Києві міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017» назвав Україну нездатною провести захід такого масштабу.

Він назвав правильним рішення організаторів російської участі в конкурсі відмовитися від цієї участі і від телевізійної трансляції конкурсу.

«Те, що наші структури, залучені до процесу, відмовилися брати участь, – думаю, вчинили правильно, бо, на мій погляд, сьогоднішня київська влада (так у Кремлі називають владу України, уникаючи згадувати назву держави – ред.) не здатна проводити заходи на кшталт цього», – сказав Путін на прес-конференції.

Крім того, додав він, ті, хто, попри відмову Росії від телетрансляції, хотіли подивитися конкурс, «могли зробити це в інтернеті».

Раніше в понеділок керівник конкурсів «Євробачення» Йон Ула Санн заявив, що цьогорічний конкурс був проведений у Києві бездоганно, хоча раніше щоразу в керівництва конкурсів були якісь застереження чи скарги на рівень організації. «Ми не мали ніяких проблем, із українського боку все було організовано на найвищому рівні», – сказав він на зустрічі організаторів конкурсу з президентом України Петром Порошенком.

Росія без конкурсу призначила своїм учасником на «Євробачення» в Києві виконавицю Юлію Самойлову, що незаконно відвідувала окупований Крим і відтак отримала заборону на в’їзд до України. Росія відмовилася пристати на компромісні пропозиції – замінити учасника чи транслювати виступ виконавиці з території Росії – і не взяла участі в конкурсі, а також відмовилася транслювати його на своєму телебаченні. При цьому російські засоби інформації, навіть найбільш прокремлівські, в інтернеті все-таки влаштовували трансляції конкурсу.

«Євробачення-2017» відбулося у столиці України 9–13 травня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.