Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Януковичу звонили засмучені керівники невідомих країн. А проплачену масовку він сприймає як протистояння

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5656 переглядів

Опубліковано - 3.05.2007 16:19 | Всі новини | Версія для друку

Януковичу звонили засмучені керівники невідомих країн. А проплачену масовку він сприймає як протистояння
Януковичу звонили засмучені керівники невідомих країн. А проплачену масовку він сприймає як протистояння
Прем’єр-міністр України Віктор Янукович, відкриваючи сьогодні засідання Кабінету міністрів, сказав: “На жаль, свята не вдалися, тому що ми одержали чергові, так би мовити, подарунки від Президента”.

Прем’єр зазначив: "Мене особисто це не дивує з 2004 року, я вже до цього майже звик, хоча звичка ця погана". Він також зазначив, що Україна не повинна дивувати світ, тому що "авторитет нашої країни буде підвищуватися тоді, коли будуть відбуватися подій у конституційному і правовому полі та прогнозовані. Я говорю про це з великим смутком", - сказав Янукович.

"В мене сьогодні відбулись розмови з деякими керівниками з Європи, відбулись розмови з деякими керівниками з інших країн світу. Були дзвінки мені особисто і декому телефонував я. Мені було цікаво почути реакцію світу. Вона різко негативна. Світ здивований. В жодній країні світу не було такого щоб президент, який відповідає за дотримання законів і Конституції, сам власними руками руйнував правове поле", - розповів Янукович.

А причина цього “міжнародного смутку”, за Януковичем: Укази президента про звільнення двох суддів КС. І він однозначно знає, мотивацію Президента.

"Зрозуміла мета - спочатку залякати КС, паралізувати його роботу, не допустити рішення. А якщо вдасться залякати всіх інших, досягти мети, щоб суд визнав указ конституційним", - переконаний прем’єр.

Він підкреслив, що "безумовно, це не веде до покращення політичної ситуації в Україні, це сором на весь світ".

Між тим, прем'єр, здається, сприймає проплачену його ж партією масовку на київських вулицях столиці за народне несприйняття дій Президента. Тому він вважає, що всі “розбіжності” треба вирішити у розпущеному парламенті. "І деякі питання, по яким виникли розбіжності, можна також вирішити в парламенті. Але якщо вибори, так вибори. Не треба доводити ситуацію до такого величезного протистояння в суспільстві, і не дай боже кровопролиття", - застеріг Янукович, підкресливши, що "деякі радикальні сили з двох сторін готові в будь-який час це зробити".

"Невже ми не люди і в нас немає язику, ми не можемо домовитися? І голови немає, і совісті?", - запитав прем’єр.

Янукович традиційно закликав до переговорів, однак цього разу додавши до неї елемент абсурду - участь у переговорах як сторони... конституційних суддів: "широким колом зараз за участю судів КС, Президента, прем’єр-міністра, всіх політичних сил"...

"Я закликаю і опозицію, і Президента України, який фактично її очолив, сісти врешті решт за стіл перегорів і домовитися. Якщо ми побачимо, що в нас немає іншого виходу як йти на вибори і буде прийнято консенсусом таке рішення, до цього ми повинні пройти відповідний процес, підготувати закони в парламенті, вийти, зробити необхідний термін для прийняття цих рішень і приймати політичне рішення", - зазначив Янукович.

"Давайте ми підготуємо необхідні закони. Про дострокові вибори. Підготуємо законодавче поле, з якого ми можемо піти на вибори. І залишимо лише одне питання – політичне. Після того як буде підготовлено законодавче поле, це останнє питання вирішимо спільно", - вчергове запропонував лідер більшовиків.

Замість пілямови. Як бачимо, більшовицька коаліція відчайдушно намагається у будь-який спосіб затягнути час. На суди, переговори, простий, як колгоспні граблі, саботаж рішень загальнообов'язкових до виконання. Винакає питання: “Навіщо?”

І є така підозра, що за шумовою завісою політичної кризи, створеної тими ж більшовиками, робиться щось дуже погане для української держави та її громадян. Можливо, що коли врешті до влади прийде новий уряд, будемо сподіватися - із компетентними керівниками, несподівано з'ясується, що, наприклад, ГТС України вже належить російському “Газпрому”. Чи казна на межі дефолту...
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.