Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовики публічно брешуть, що їх захищатиме армія. Армія провокаторів і маріонеток захищати не бажає

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5622 перегляди

Опубліковано - 3.05.2007 18:05 | Всі новини | Версія для друку

Більшовики публічно брешуть, що їх захищатиме армія. Армія провокаторів і маріонеток захищати не бажає
Більшовики публічно брешуть, що їх захищатиме армія. Армія провокаторів і маріонеток захищати не бажає
Сьогодні народний депутат від ПР Вадим Колесниченко заявив, що окремі військові частини й підрозділи готові виступити проти дій Президента Віктора Ющенка. Міністерство оборони повдомило, що він збрехав.

"Уже є військові підрозділи, які вже письмово присягнули громадянинові Ющенку з метою виконання його незаконних указів. Як правило, це люди, які вже пройшли "вишкіл" у країнах НАТО", - відзначив депутат.

У той же час Колесниченко заявив, що "уже є військові частини й підрозділи, які готові виступити на захист Конституції й проти незаконних дій пана Ющенка".

Водночас інший депутат-регіонал Іван Попеску під час свого виступу звернувся "до генералів, офіцерів та солдат із закликом у разі отримання незаконних наказів та вказівок не виконувати їх".

"Це стосується і працівників державних адміністрацій усіх рівнів", - додав він.

"Незайвим буде всім зараз ще раз дуже уважно прочитати 60 і 68 статті Конституції, згідно з якими, ніхто не зобов’язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. А за видання явно злочинного наказу чи розпорядження наступає юридична відповідальність", - зазначив Попеску.

У зв’язку з цим Управління прес-служби Міноборони України уповноважене заявити, що дана інформація є абсолютно безвідповідальною, такою, що не відповідає дійсності, і носить дестабілізаційний характер.

Військовослужбовці Збройних Сил України складали Присягу на вірність Українському народові, а не окремим особистостям або політичним партіям. Відповідно до Основного закону України Збройні Сили “ніким не можуть бути використані для обмеження прав і свобод громадян або з метою повалення конституційного ладу, усунення органів влади чи перешкоджання їх діяльності”.

Як неодноразово наголошувало керівництво держави та Міністерства оборони, конфліктна ситуація, що склалася в Україні, є суто політичною за своїм характером і має вирішуватись із залученням політичних важелів. Жодним чином силові структури, включаючи Збройні Сили, не повинні бути втягнуті у вирішення цього політичного конфлікту.

На сьогодні військові частини і підрозділи Збройних Сил України знаходяться у місцях постійної дислокації, жодних позапланових переміщень частин і підрозділів не відбувається, військовослужбовці продовжують виконання планових заходів, зокрема, з підготовки до святкування Дня Перемоги.

Збройні Сили України й надалі діятимуть відповідно до Конституції і чинного законодавства.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.