Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США ввели нові санкції проти росіян і їхніх маріонеток

Світ навколо нас 4580 переглядів

Опубліковано - 21.06.2017 15:28 | Всі новини | Версія для друку

США ввели нові санкції проти росіян і їхніх маріонеток
США ввели нові санкції проти росіян і їхніх маріонеток
У вівторок Сполучені Штати розширили торговельні санкції проти Росії і проросійських сепаратистів.

Оголошення про санкції зробило міністерство фінансів США у той час, як у Білому домі відбувалася зустріч президента Дональда Трампа з президентом України Петром Порошенком.

Під нові американські санкції підпадають 38 фізичних і юридичних осіб.

Повний перелік із 19 осіб і 19 установ, на яких поширюються ці санкції, вміщено на офіційній сторінці міністерства фінансів США.

У заяві міністерства сказано, що санкції спрямовані проти окремих осіб і організацій, які пов’язані з конфліктом на сході України, і діятимуть доти, доки Росія не почне виконувати свої зобов’язання в межах мінських угод 2014 і 2015 року.

"Ці заходи зберігатимуть тиск на Росію, щоб вона працювала над дипломатичним вирішенням (конфлікту на Донбасі. -Ред.), - заявив міністр фінансів США Стівен Мнучін. - Адміністрація США вірна дипломатичному процесові, що гарантує суверенітет України, і не може бути мови про пом’якшення санкцій, доки Росія не виконає своїх зобов’язань у межах мінських угод".

У новому санкційному списку міністерства фінансів США - двоє урядовців РФ і 11 чиновників з анексованого в України Криму.

Санкції передбачають замороження будь-яких активів цих осіб у США і фактично блокують їхню участь у глобальній банківській системі.

Серед осіб, що потрапили під дію санкцій, - Петро Ярош, голова російської федеральної служби міграції в Криму, та Олександр Бабаков, російський урядовець, відповідальний за зв’язки з росіянами за кордоном.

Мінфін США заборонив також американським установам надавати нові позики 20 дочірнім компаніям російської енергетичної фірми "Транснефть", проти якої санкції США були запроваджені раніше.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.