Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія заявляє про припинення сплати внесків до Ради Європи

Імперія «Совок» 4571 перегляд

Опубліковано - 30.06.2017 20:55 | Всі новини | Версія для друку

Росія заявляє про припинення сплати внесків до Ради Європи
Росія заявляє про припинення сплати внесків до Ради Європи
Росія заявляє про припинення сплати внесків до Ради Європи.

Як повідомляє прес-служба російського Міністерства закордонних справ, ухвалене рішення призупинити сплату внесків до Ради Європи за 2017 рік до «безумовного відновлення в повному обсязі повноважень російської делегації в ПАРЄ».

«У спробі «покарати» делегацію Федеральних Зборів Російської Федерації за вільне волевиявлення жителів Кримського півострова на користь входження Республіки Крим до складу Росії члени ПАРЄ в 2014-2015 роках настільки обмежили повноваження російської парламентської делегації, що унеможливили її участь в роботі Асамблеї. З того часу ситуація в ПАРЄ лише деградує…», – йдеться у заяві відомства.

На початку червня голова російської Держдуми Росії В’ячеслав Володін заявляв, що Росія не буде виплачувати третину щорічного внеску в бюджет Ради Європи, це близько 11 мільйонів євро.

У 2014 році Росію позбавили права голосу в ПАРЄ через анексію Криму і підтримку сепаратистів на сході України. За російськими парламентаріями збереглося лише право бути присутніми і виступати на засіданнях асамблеї, а також працювати в комітетах.

Після цього Москва на знак протесту відмовилася від участі в сесіях Парламентської асамблеї Ради Європи. Росія разом із Францією, Великою Британією, Німеччиною, Італією і Туреччиною є одним з основних платників Ради Європи, її внесок становить близько 30 мільйонів євро.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.