Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Новий комплекс РЕБ пройшов фронтові випробування

Захист держави 6007 переглядів

Опубліковано - 4.08.2017 14:07 | Всі новини | Версія для друку

Новий комплекс РЕБ пройшов фронтові випробування
Новий комплекс РЕБ пройшов фронтові випробування
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов у зоні відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Донецьк» провів випробування першого дослідного зразка комплексної системи інформаційної протидії.

Про це повідомила прес-служба РНБО.

За словами Турчинова, як і було обіцяно, комплексна система інформаційної протидії, яку мають розгорнути вздовж лінії розмежування у зоні проведення АТО, «дозволить ефективно блокувати антиукраїнське теле-радіомовлення». «Що важливо, ця система дозволяє вибірково блокувати аналогові, цифрові та супутникові теле-радіоканали, які розповсюджують сепаратистську та проросійську пропаганду, і водночас не заважати роботі українського теле-радіоефіру», - наголосив Секретар РНБО України, нагадавши, що за його запитом ресурси на цю систему були виділені Кабінетом Міністрів України з резервного фонду.

Турчинов повідомив, що випробування відбулися успішно: «Російські та сепаратистські канали були надійно заблоковані, а українські без будь-яких перешкод впевнено приймались теле-радіоприймачами».

Керівник Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України Леонід Євдоченко доповів Секретареві РНБО України, що після завершення випробувань системи потрібно до чотирьох місяців для її розгортання вздовж усієї лінії розмежування.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.