Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін вирішив об’єднати системи ППО Росії та Білорусі

Імперія «Совок» 5008 переглядів

Опубліковано - 11.08.2017 14:57 | Всі новини | Версія для друку

Путін вирішив об’єднати системи ППО Росії та Білорусі
Путін вирішив об’єднати системи ППО Росії та Білорусі
Президент РФ Владімір Путін вніс на ратифікацію в Держдуму протокол щодо спільної з Білоруссю охорони зовнішнього кордону та створення Єдиної регіональної системи протиповітряної оборони двох країн.

Про це повідомляється на сайті Держдуми.

"Ратифікувати протокол про внесення змін і доповнення до Угоди між Російською Федерацією і Республікою Білорусь про спільну охорону зовнішнього кордону Союзної держави в повітряному просторі і створенні Єдиної регіональної системи протиповітряної оборони Російської Федерації і Республіки Білорусь від 3 лютого 2009 р підписаний в місті Мінську 2 листопада 2016 року", - йдеться в документі.

У пояснювальній записці зазначається, що "положеннями протоколу уточнюється понятійний апарат угоди, а також вносяться зміни, що стосуються організаційно-штатної структури Збройних сил РФ і порядку застосування зброї і бойової техніки черговими з протиповітряної оборони при спільному виконанні завдань бойового чергування".

"Реалізація протоколу дозволить підвищити надійність охорони зовнішнього кордону Союзної держави в повітряному просторі, сприятиме зміцненню безпеки двох держав і не потребуватиме додаткових бюджетних асигнувань федерального бюджету", - йдеться в супровідних матеріалах.

Зазначимо, що з 14 по 20 вересня будуть проходити російсько-білоруські навчання "Захід-2017", які виклакали значне занепокоєння у багатьох країн. Так, за твердженням литовської розвідки, "цілком імовірно, що кількість учасників навчань буде значно більшою, а в сценарії буде закладений збройний конфлікт з НАТО", а США вирішили збільшити кількість винищувачів у Литві під час самих навчань.

Також міністр оборони України Степан Полторак не виключає можливості провокацій з боку Російської Федерації під час російсько-білоруських військових навчань "Захід-2017".

До того ж у НАТО заявили, що російські військові навчання у Білорусі можуть виявитися "троянським конем", зазначивши, що під виглядом навчань Росія може залишити там завезену військову техніку.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.