Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США ввели санкції щодо Китаю і Росії за підтримку північнокорейського режиму

Світ навколо нас 5170 переглядів

Опубліковано - 22.08.2017 23:07 | Всі новини | Версія для друку

США ввели санкції щодо Китаю і Росії за підтримку північнокорейського режиму
США ввели санкції щодо Китаю і Росії за підтримку північнокорейського режиму
У рамках ширших заходів з метою ізоляції Північної Кореї, Міністерство фінансів США у вівторок запровадило санкції проти російських та китайських осіб і компаній за ведення ділових справ з КНДР, які сприяли її ракетним та ядерним програмам.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Міністерства фінансів США.

Санкції, яким підлягають 10 компаній і 6 осіб, мають на меті підірвати економічні зв’язки, які уможливили Пхеньяну продовжувати фінансування своїх програм – незважаючи на жорсткі санкції ООН, які забороняють таку діяльність.

Китай, зокрема, вважається грубим порушником. Хоча Пекін намагався обмежити трансакції, і підтримував посилення низки санкцій ООН, чимало китайських компаній продовжують ділові зв’язки з північнокорейським режимом, постачанням технологій та техніки для виготовлення ракет.

Оголошені у вівторок санкції переважно стосуються китайських компаній, які мали справи з КНДР щодо закупівлі і продажу вугілля, нафти, свинцю та залізної руди, або надання банківських послуг, які уможливили трансакції.

Санкції також ударили по двох компаніях, які організовували працівників для спорудження статуй закордоном. Така робоча сила є джерелом доходів для північнокорейського уряду, і Міністерство фінансів твердить, що частина прибутків працівників допомогла у фінансуванні випробування балістичних ракет.

«Мінфін продовжуватиме тиск на КНДР, скеровуючи свої заходи проти тих, хто підтримує ядерні та ракетні програми, ізолюючи їх від американської фінансові системи», - заявив міністр фінансів США Стівен Мнучин.

«Це зовсім неприйнятно, щоб окремі особи та компанії в Китаї, Росії та інших країнах допомагали Північній Кореї отримувати прибутки, які відтак використовуються для виготовлення зброї масового ураження та дестабілізації регіону», - заявив він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.