Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін публічно визнав, що РФ не контролює озброєння двох армійських корпусів Південного ВО

Імперія «Совок» 5286 переглядів

Опубліковано - 5.09.2017 22:12 | Всі новини | Версія для друку

Путін публічно визнав, що РФ не контролює озброєння двох армійських корпусів Південного ВО
Путін публічно визнав, що РФ не контролює озброєння двох армійських корпусів Південного ВО
Можливі поставки США летальної зброї Україні принципово ситуацію на Донбасі не змінять, але можуть призвести до збільшення кількості жертв, заявляє президент Росії Владімір Путін.

Про це повідомило Радіо Свбода.

«Це суверенне рішення США, кому продавати зброю або постачати безкоштовно, і тієї країни, яка є реципієнтом цієї допомоги. Ми на цей процес ніяк вплинути не зможемо. Але є загальні міжнародні правила і підходи – поставки зброї в зону конфлікту не йдуть на користь умиротворенню, а тільки погіршують ситуацію», – сказав Путін 5 вересня за підсумками саміту БРІКС у Китаї.

За його словами, «якщо це станеться в даному випадку, то принципово це рішення ситуацію не змінить, взагалі ніяк не вплине на зміну ситуації, але кількість жертв, безумовно, може збільшитися».

Як заявив Путін, у відповідь на рішення США постачати летальне озброєння Україні бойовики з угруповань «ДНР» і «ЛНР», які, за його словами, «мають достатньо зброї, в тому числі захопленої у протилежної сторони», «можливо, направлять наявну у них зброю в інші зони конфлікту, чутливі для тих, хто створює проблеми для них».

Україна неодноразово порушувала з керівництвом США питання про надання летальної зброї. Досі США надавали Україні тільки військову допомогу несмертельної дії: бронежилети, медичне постачання, системи радіозв’язку, прилади нічного бачення, контрбатарейні радари, транспортні засоби. США й інші західні країни заявляють, що виступають за політичне, а не воєнне вирішення конфлікту на сході України, і наразі не погоджуються на офіційне постачання Україні летальних озброєнь, хоча не виключають такої можливості в разі ескалації агресії Росії.

Нещодавно спецпредставник Держдепартаменту США у справах України Курт Волкер зазначив, що Вашингтон «серйозно обдумує» постачання летальної зброї Києву.

Як неодноразово показували численні факти, задокументовані Головним управлінням розвідки МО України, на території ОРДЛО военні дії проти ЗСУ ведуть два повноцінних армійських корпуси, які підпорядковані Південному оперативному командуванню російської армії. В зазначенних армійських корпусах несуть службу військовослужбвці-контрактники російської армії, найманці, в тому числі, завербовані в місцях позбавлення волі, і, так звані, приватні армії. Все озброєння, боєприпаси, паливно-мастильні матеріали тощо постачаються виключно з РФ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.