Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Переговори із більшовиками зайшли у глухий кут. А хто сумнівався?

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5912 переглядів

Опубліковано - 7.05.2007 17:48 | Всі новини | Версія для друку

Переговори із більшовиками зайшли у глухий кут. А хто сумнівався?
Переговори із більшовиками зайшли у глухий кут. А хто сумнівався?
Координатор парламентської більшості Раїса Богатирьова вважає, що парламент ні 8, ні 9 травня не зможе проголосувати за пакет законопроектів, необхідний для проведення дострокових виборів.

Таку думку вона висловила сьогодні у кулуарах Українського дому, де проходили громадські слухання, присвячені виходу з політичної кризи.

"Нам не вдалося якісно наповнити необхідний пакет документів. Це було пов'язано з тим, що складно було вчора працювати експертній групі, оскільки наші опоненти дуже пізно надали свої варіанти документів, і неможливо було провести дискусію", - відзначила вона.

За словами Богатирьової, "зараз кожна експертна група з кожної сторони проводить у себе всередині обговорення, щоб вийти на спільне засідання".

За її словами, основним документом коаліція вважає проект постанови Верховної Ради про конституційні основи проведення дострокових виборів.

"Виходячи з того, що документ, мабуть, не був підготовлений нашими опонентами у свій час, дискусія довкола нього сьогодні буде складною. Думаю, це буде одним з каменів спотикання, щоб ми могли швидко просунутися до результату", - вважає Богатирьова.

"Ми настроєні, щоб дострокові вибори проходили на якісній юридичній основі, і принцип "за один день розробити й за один день прийняти", порушуючи процедуру, для нас неприйнятний. Ми сказали про це нашим опонентам, і багато буде залежати від того, наскільки вони будуть готові зробити крок назустріч нам", - відзначила вона.

"Виходячи з того, що ми маємо зараз - не те, що сьогодні, але навряд чи ми будемо завтра мати щось. І навіть післязавтра", - резюмувала Богатирьова.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.