Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія концентрує біля кордону з Україною бронетехніку

Війна з Росією (АТО) 6313 переглядів

Опубліковано - 22.11.2017 11:13 | Всі новини | Версія для друку

Росія концентрує біля кордону з Україною бронетехніку
Росія концентрує біля кордону з Україною бронетехніку
Декілька днів тому в Луганській області співробітники Держприкордонслужби затримали за незаконний перетин державного кордону України чоловіка. Під час фільтраційних заходів представники оперативно-розшукових підрозділів прикордонного відомства з’ясували деякі факти пересування російських військових поблизу кордону.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Декілька днів тому в Луганській області співробітники Держприкордонслужби затримали за незаконний перетин державного кордону України чоловіка. Він прямував з сусідньої Росії оминаючи пункти пропуску. Порушником виявився наш співвітчизник, який згодом розповів про обставини своєї «мандрівки». Також під час фільтраційних заходів представники оперативно-розшукових підрозділів прикордонного відомства з’ясували деякі факти пересування російських військових поблизу кордону.

Наш співвітчизник, 1984 року народження, понад три роки працював в Воронезькій області в РФ за мізерну плату через відсутність паспортного документа, адже в нього його вилучили незаконним шляхом. Робота чоловіка полягала в перепродажі пального, яке він, за сприянням роботодавця, генерала МВС РФ у відставці, отримував у російських військових.

Крім того, українець розповів, що через населений пункт Кантемирівка, Воронезької області, де він мешкав, 2-3 рази на місяць у бік україно-російського кордону слідувала велика кількість броньованої техніки. З одного такого ешелону чоловік отримував незаконним шляхом близько 1000 літрів дизпалива, яке зливалось з бронетехніки.

У розмовах з російськими військовими, які супроводжували такі ешелони, чоловіку стало відомо, що вони прямують нібито на тактичні навчання до Ростовської області неподалік українського кордону. Але із власних спостережень затриманий повідомив, що у зворотній бік техніки поверталось значно менше.

Через зневажливе ставлення до нього в сусідній країні та погрози наш співвітчизник вирішив повернутися в Україну. Однак через відсутність у нього паспортного документа був вимушений перетинати російсько-український кордону поза пунктом пропуску поблизу н.п. Мілове Луганської області, де й був затриманий українськими прикордонниками.

На цей момент тривають заходи щодо встановлення особи правопорушника, його подальшу долю вирішуватиме суд.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.