Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовицькі збори вирішили дістати європейських колег своїми істеричними петиціями. Вони не розуміють, що більшовик-захисник демократії - це прикол для європейця

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6144 перегляди

Опубліковано - 11.05.2007 12:42 | Всі новини | Версія для друку

Більшовицька демократія
Більшовицька демократія
Від імені Верховної Ради України збори нардепів-більшовиків ухвалили звернення до ПАРЕ із доносом на Президента Ющенка.

Верховна Рада України ухвалила звернення до Президента Парламентської асамблеї Ради Європи Рене ван дер Ліндена, президентів, глав урядів і парламентів європейських держав.

Цей документ підтримали 249 народних депутатів із 256 зареєстрованих у сесійній залі.

У зверненні висловлюється стурбованість з приводу того, що Президент України Віктор Ющенко «демонстративно нехтує рекомендаціями ПАРЄ», у резолюції якої пропонується при владнанні конфлікту взяти за основу рішення Конституційного Суду України та норми Конституції України.

«Вже після прийняття зазначеної резолюції видається кілька указів сумнівної легітимності, чим ще більше поглиблюється політичний конфлікт, відповідальність за який повністю несе Президент України Віктор Ющенко», - йдеться у зверненні.

У ньому сказано також, що парламентська коаліція та уряд України «неухильно керуючись нормами конституційного права, і далі вживатимуть заходів для врегулювання ситуації правовим способом».

У зверненні висловлюється сподівання, що «така позиція буде сприйнята вами з розумінням». У зверненні сказано, що Конституційний Суд зазнав «безпрецедентного втручання у свою діяльність з боку Президента України: протягом декількох днів Президент України у незаконний спосіб звільнив з посад трьох суддів Конституційного Суду України, чим унеможливив прийняття рішення, яке могло б стати відправним пунктом у розв’язанні штучно створеної політичної кризи».

У зверненні сказано, що такими діями та звільненнями і призначеннями голів судів загальної юрисдикції Президент України «демонструє спробу узурпувати владу».

Тональність на зборах нардепів задавав Голова Верховної Ради України Олександр Мороз, який вважає, що Президент України Віктор Ющенко навмисно затягує політичну кризу в Україні.

Про це він заявив сьогодні під час зборів нардепів, які вони називають пленарним засіданням Верховної Ради.

За його словами, «вся затія з виборами є небезпечною провокацією, яка не має жодного відношення до прав Президента, визначених Конституцією».

Голова ВР зазначив, що Ющенко сьогодні фактично знаходиться в опозиції.

«А я вже говорив, що не може бути опозицією та сила, яка фактично очолює всю виконавчу владу в Україні, в областях і в районах», - сказав він.

Мороз зазначив, що Президент України спеціально поглиблює конфлікт, використовуючи при цьому не правові методи і відстоюючи інтереси однієї політичної сили.

Голова ВР зазначив, що в Конституції України не передбачається право Президента виступати в ролі організатора виборчої кампанії ВР.

«Я уважно читав Конституцію, я писав цей документ, такого там нема», - сказав він.

За словами Мороза, на сьогоднішній день необхідно знайти відповідь на питання, чому відбувається «зачистка» в судовій гілці влади та чому Президент України проводить наради з головами облдержадміністрацій з приводу виборчої кампанії.

«Це відверта цинічна, цинічна як ніколи підготовка до використання адмінресурсу. Це ще одне підтвердження того, що дострокові вибори, якщо і проводити, то одночасно і парламенту і Президента», - сказав лідер соціалістів.

Голова ВР також наголосив, що є дуже дивною заява Президента відносно того, що він має намір зібрати засідання РНБО, якщо не вдасться знайти компромісу робочій групі у питанні проведення дострокових виборів.

Він наголосив, що все це «врешті-решт є криміналом».

На думку більшості аналітиків, СПУ, у разі дострокових виборів парламенту, посяде місце серед аутсайдерів із результатом близько 1%.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.