Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров заходився писати “дорожню карту” на вибори. Скільки часу писатиме - не уточнив

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5751 перегляд

Опубліковано - 11.05.2007 13:41 | Всі новини | Версія для друку

Азаров заходився писати “дорожню карту” на вибори. Скільки часу писатиме - не уточнив
Азаров заходився писати “дорожню карту” на вибори. Скільки часу писатиме - не уточнив
Перший віце-прем’єр-міністр, Міністр фінансів Микола Азаров заявляє, що уряд вже зараз працює над “дорожньою картою руху до дострокових виборів”.

Про це він заявив сьогодні, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.

Зокрема, Азаров нагадав, що вчора відбулася зустріч робочої групи щодо виходу з кризи. Він нагадав, що під час переговорів коаліція заявляла про те, що дата проведення позачергових виборів має бути винесена за дужки і робоча група мала напрацювати пакет документів. «А коли такий пакет документів буде готовий, то ми доповімо Президентові і Прем’єр-міністрові, і вони вже позначать дату проведення виборів залежно від того, який час буде потрібно для реалізації цієї, так званої, дорожньої карти – плану руху до проведення дострокових виборів», – відзначив Азаров.

При цьому він додав, що в уряді до проведення виборів ставляться цілком серйозно і «з повним розумінням своєї відповідальності за ситуацію в країні».

Азаров також підкреслив, що якою б складною ситуація не була, уряд налаштований на конструктивну роботу і не допустить дестабілізації ситуації в країні. При цьому він підкреслив: «Якщо Президент хоче, щоб ми йому надали дорожню карту руху до дострокових виборів, то ми вже зараз працюємо над цією дорожньою картою, і вона буде готова. У ній буде детально розписано, що потрібно прийняти, в які терміни це треба прийняти, і хто відповідатиме за реалізацію того чи іншого заходу».

Азаров також заявив, що уряд надалі наполягатиме на тому, щоб разом з пакетом пропозицій щодо підготовки до дострокових виборів, Верховна Рада також розглянула і законопроекти, необхідні для економіки.

Як ми повідомляли раніше, більшовицька коаліція вперто наполягає на проведенні дострокових виборів у жовтні-грудні цього року. Для цього вони придумують різноманітні проблеми: від необхідності вдосконалення виборчого законодавства до вдосконалення Конституції через проведення референдуму. Якщо рухатися шляхом, який пропонують більшовики - вибори можуть відбутися через й 5 років.

Вчора, на зустрічі із робочою групою переговорників, Президент Ющенко назвав більшовицькі пропозиції демагогією.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.