Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Миротворці в ОРДЛО. У Кремлі заявили, що не допустять миротворців на українсько-російському кордоні на Донбасі

Імперія «Совок» 4966 переглядів

Опубліковано - 27.12.2017 19:05 | Всі новини | Версія для друку

Миротворці в ОРДЛО. У Кремлі заявили, що не допустять миротворців на українсько-російському кордоні на Донбасі
Миротворці в ОРДЛО. У Кремлі заявили, що не допустять миротворців на українсько-російському кордоні на Донбасі
У Міністерстві закордонних справ РФ виступили проти можливої ​​появи миротворців ООН на окупованій ділянці українсько-російського кордону.

Про це заявив заступник голови МЗС Грігорій Карасін в інтерв’ю виданню "Коммерсант".

При цьому він наголосив, що, відповідно до російського проекту резолюції, "основним завданням миротворців має стати забезпечення безпеки спеціальної моніторингової місії ОБСЄ".

"Ми бачимо штучні спроби змінити цю концепцію в сторону впровадження якоїсь зовнішньої адміністрації на південному сході з перекриттям кордону між Донбасом і Росією. Про це не може бути й мови. Росія ніколи цього не допустить. Ми виступаємо за те, щоб миротворці ООН охороняли спостерігачів ОБСЄ, в цьому власне суть нашої пропозиції. Навколо цієї резолюції має бути велика дипломатична і політична робота ", – розповів Карасін.

Також він висловив сподівання, що наступного року "вдасться зробити кроки в цьому напрямку (щодо розміщення миротворців – ред.), але цей рух не має відбуватися за рахунок політичних інтересів Донецька і Луганська".

​У вересні президент Росії Владімір Путін погодився з ідеєю введення миротворців ООН на частину українського Донбасу, який не контролює українська влада. Київ, його західні союзники з одного боку і Москва з іншого мають різні позиції щодо мандату такої місії ООН. Росія пропонує розмістити миротворців на лінії розмежування сторін на Донбасі, а Україна з партнерами наполягає, що миротворці мають перебувати на всій окупованій території, включно з неконтрольованою частиною державного українсько-російського кордону.

Згодом спецпредставник США по Україні Курт Волкер заявив, що адміністрація американського президента Дональда Трампа виступає проти включення росіян до миротворчої місії ООН на Донбасі.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.