Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовики сприйняли виступ Гелетея на свою адресу. На злодіїї шапка горить!

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9671 перегляд

Опубліковано - 14.05.2007 12:18 | Всі новини | Версія для друку

Більшовики сприйняли виступ Гелетея на свою адресу. На злодіїї шапка горить!
Більшовики сприйняли виступ Гелетея на свою адресу. На злодіїї шапка горить!
Більшовицька коаліція неадекватно бурхливо відреагувала на інформацію, оприлюднену Серкретаріатом Президента щодо готування замахів на провідних політичних та державних діячів. Найцікавіше те, шо у зазначеній інформації не згадувалася назва жодної із більш ніж сотні політичних партій.

Відтак виникають питання: чому саме більшовицька коаліція сприйняла все це на свою адресу? Чому ньюз-мейкери більшовиків миттю кинулися її спростовувати? Чому у коаліціянтів така впевненність, що йдеться саме про них?

Проте, аби бути до кінця об'єктивним ми надаємо вам повний текст їхньої заяви:

Заява керівників фракцій Коаліції національної єдності

Секретаріат Президента сьогодні формує суспільну думку з реалізації силового сценарію і введення прямого президентського правління.

Про це свідчить заява керівника головного управління з питань діяльності правоохоронних органів Секретаріату Президента Валерія Гелетея. Спроба залякати суспільство участю кримінальних сил у політиці, звинувачення представників Коаліції в підготовці замаху на лідерів опозиції, натяки на участь спецслужб іноземних держав із метою поглиблення протистояння в країні є нічим іншим, як прагненням дискредитувати парламентську коаліцію в очах українського суспільства, європейської спільноти, спровокувати нестабільність в Україні. Такі безвідповідальні заяви треба розцінювати як політичну провокацію, організовану кримінальними методами, основна мета яких – зрив переговорного процесу.

В.А.Ющенко ще раз підтвердив: домовлятися з ним немає смислу, оскільки мета Президента – не пошук компромісу, а пошук способів денонсації політичної реформи, узурпації влади в Україні.

Сьогодні вирішується не доля Коаліції, не доля виборів, а майбутні форми державного устрою України: бути Україні європейською парламентською країною чи латиноамериканською диктатурою?

Викликає подив і непрофесіоналізм дій тих, хто в Секретаріаті Президента відповідає за правову складову: п. Гелетей як людина, котра має відношення до спецслужб, повинен знати, що слідство, обвинувачення і правосуддя – не компетенція Секретаріату, що правоохоронні органи борються зі злочинцями не на прес-конференціях, а діють відповідно до законної процедури. Якщо ж закон свідомо ігнорується, це є свідченням лише одного: Гелетей та інші «слідчі» мають намір не викривати кілерів, а працювати в жанрі чорного піару, здіймаючи інформаційний галас і саме цим відволікати увагу від ключової проблеми - пошуку шляхів виходу із кризи.

Методи, якими діють так названі «опозиціонери», свідчать не лише про кричущу правову і політичну безграмотність президентських «силовиків», але й повну безвідповідальність за долю України з боку гаранта Конституції.

Коаліція вимагає від Генеральної прокуратури України дати невідкладну правову оцінку твердженням керівника головного управління з питань діяльності правоохоронних органів Секретаріату Президента Валерія Гелетея. Якщо за результатами перевірки з’ясується, що заява чиновника Секретаріату є провокаційним замовленням, він зобов’язаний буде нести відповідальність за свої «викриття» згідно з діючим законодавством. Ми будемо наполягати на тому, щоб Президент звільнив чиновника-провокатора і тих, хто благословив його на вочевидь неоднозначні з позиції кримінального кодексу дії, у випадку, якщо правоохоронні органи не встановлять, що п. Гелетей надав достовірну інформацію. Особливо слід зазначити, що частота провокацій за участю спецслужб є втягуванням підконтрольних Президенту структур у політику. Сьогодні і СБУ, і управління з питань правоохоронної діяльності Секретаріату Президента стали інструментом тиску на суди, парламент, суспільство. Цілком очевидне використання силовиків у політичних цілях ставить під загрозу національну безпеку України.

Р. Богатирьова
І.Бокий
П.Симоненко


Змість післямови. Ми уважно перечитали всі матеріали від Секретаріату Президента щодо зазначеного брифінгу Гелетея, а також продивилися всі виступи на телебаченні із цього приводу. Однак, ні на брифінгу, ні на телебаченні Валерій Гелетей жодного разу не назвав ні партію Регіонів, ні СПУ, ні КПУ, ні будь-яку іншу політичну партію.

Між тим, нардепи-коаліціянти: А). миттю кинулися на всі телеканали і почали або спростовувати інформацію, або вимагати конкретних фактів(знаючи наперед, що мова йде про слідчу таємницю і її розголошення тягне за собою кримінальну відповідальність); Б). у своїх виступах коаліціянти( і це було очевидно) захищали саме себе, а не якусь абстрактну політичну силу, яку влада нібито намагається в чомусь звинуватити.

Відтак, вельми хотілося б знати: який зв'язок існує між більшовицькою коаліцією і криміналітетом та якими спільними інтересами цей зв'язок підживлюється? І ми впевнені що сьогодні це питання цікавить не тільки нас, а й більшість виборців України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.