Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські олігархи обходять санкції

Імперія «Совок» 4231 перегляд

Опубліковано - 7.02.2018 17:56 | Всі новини | Версія для друку

Владімір Путін і Олег Дерипаска
Владімір Путін і Олег Дерипаска
Розвідувальна служба Великобританії MI 6 висловила стурбованість тим фактом, що первинне розміщення акцій (IPO) компанії En+ на біржі в Лондоні пройшло без попередніх консультацій з розвідкою.

Про це повідомляє The Daily Telegraph.

Джерело газети в розвідці назвало "скандалом" дозвіл компанії, яка контролюється російським мільярдером Олегом Дерипаскою, провести IPO.

Зокрема, є питання до співвласника En+ - банку ВТБ, що знаходиться під санкціями Євросоюзу і США.

На En+ санкції не поширюються, але ВТБ виділяв компанії кошти на IPO.

"Є побоювання, що кошти, залучені на біржі, могли використовуватися для обходу санкцій, а також для підтримки російського ВПК в той час, як російські військові створюють дедалі більшу небезпеку для інтересів безпеки Великобританії", - заявило джерело газети в розвідці.

En+ провела IPO в листопаді 2017 року. Це розміщення стало найбільшим для російських компаній на Лондонській біржі з 2012 року.

За рахунок додаткових емісій компанія зуміла залучити півтора мільярда доларів.

Раніше повідомлялося, що колишній керівник передвиборчої кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт був притягнутий до відповідальності з боку компанії, пов’язаної з російським мільярдером Олегом Дерипаскою.

Нагадаємо, 10 червня 2015 року суд повернув у державну власність пакет акцій ПАТ "Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат" загальною номінальною вартістю більше 105 млн гривень, що становить 68,01% статутного фонду товариства.

Як повідомлялося, пакет акцій ВАТ "Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат" у розмірі 68,01%, перебував у власності кіпрської компанії "Velbay Holdings Limited", яку пов’язують з російською компанією "РусАл" Олега Дерипаски.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.