Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Трамп визначив мету Росії в США

Світ навколо нас 4033 перегляди

Опубліковано - 19.02.2018 11:28 | Всі новини | Версія для друку

Президент Трамп визначив мету Росії в США
Президент Трамп визначив мету Росії в США
Президент Трамп заявив у неділю, що вважає, що Росія була надзвичайно успішною у підриві політичного ландшафту Сполучених Штатів шляхом втручання у вибори 2016 року.

«Метою Росії було створити розбрат, хаос та підірвати США. Зі всіма цими комітетськими слуханнями, розслідуваннями та ненавистю всередині (Республіканської) партії, їх успіх перевершив їх найсміливіші мрії. Вони надривають свої животи від сміху в Москві. Америка, порозумнішай!», - написав у неділю Президент у своєму Твітері.

У серії твітів президент також критично згадав про «російське розслідування». Він піддав критиці свого радника з питань національної безпеки Герберта Макмастера, який напередодні у суботу заявив, що є неспростовні докази російського втручання у вибори, через день після того ,як спецпрокурор Мюллер висунув обвинувачення проти 13 громадян Росії та три російські компанії у веденні «інформаційної війни» для того, щоб підірвати президентські вибори та допомогти перемогти Трампу.

«Я ніколи не говорив, що Росія не втрутилась у вибори. Я сказав, це може бути Росія чи Китай, чи інша країна чи група, о може це був 180 кілограмовий геній, сидячи у себе в ліжку та граючи в комп’ютерні ігри». «Російська фальшивка у тому, що передвиборчий штаб Трампа вступив у змову з Росіє. Цього ніколи не було!», - написав президент.

Трамп також згадав, що Макмастер «забув сказати, що росіяни не вплинули чи змінили результати виборів 2016, а єдина змова, яка мала місце, це змова між Росією» та його опонента від демократів, колишнього Держсекретаря Гілларі Клінтон та інших демократів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.