Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Секс-скандал у Держдумі РФ

Імперія «Совок» 4481 перегляд

Опубліковано - 23.02.2018 18:31 | Всі новини | Версія для друку

Секс-скандал у Держдумі РФ
Секс-скандал у Держдумі РФ
Фракція ЛДПР у Державній думі Росії поставить питання про позбавлення акредитації журналістів телеканалу «Дождь», які розповіли про домагання з боку депутата Лєоніда Слуцкого.

Про це написав у Twitter заступник голови нижньої палати російського парламенту Ігорь Лєбєдєв.

Він назвав обвинувачення на адресу Слуцкого «порушенням етики, кримінального законодавства та образою». Імен журналістів, яких варто позбавити акредитації, Лєбєдєв не назвав.

22 лютого телеканал «Дождь» повідомив із посиланням на трьох журналісток, які працюють у російському парламенті, про сексуальні домагання до них із боку голови комітету з міжнародних справ Держдуми, депутата від ЛДПР Лєоніда Слуцкого. Одна зі співрозмовниць «Дождя» пояснила, що не хотіла розголосу, оскільки боїться, що не зможе більше працювати в Держдумі.

Сам Слуцкий заперечує звинувачення. У розмові з російським виданням РБК він назвав повідомлення про те, що він домагався журналісток, «маячнею». Лідер ЛДПР Владімір Жиріновскій пообіцяв перевірити ці повідомлення, підкресливши, що не вважає таку поведінку нормальною.

В останні місяці у США розгорілося безліч скандалів, пов’язаних із сексуальними домаганнями. Першим у них був звинувачений голлівудський продюсер Гарві Вайнштайн. Більше десятка жінок, у тому числі кілька відомих актрис, повідомили про те, що вони були об’єктами домагань з боку продюсера, який вимагав інтимної близькості в обмін на можливість знятися в його фільмах. Незабаром після цього подібні звинувачення надійшли і на адресу інших знаменитостей зі світу кіно і політики.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.