Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У США створено центр по боротьбі з іноземною пропагандою

Світ навколо нас 4171 перегляд

Опубліковано - 27.02.2018 15:20 | Всі новини | Версія для друку

У США створено центр по боротьбі з іноземною пропагандою
У США створено центр по боротьбі з іноземною пропагандою
Державний департамент США та Пентагон досягли угоди про виділення 40 мільйонів доларів на боротьбу з іноземною пропагандою, підтримуваною окремими державами.

Американські відомства підписали меморандум про взаєморозуміння щодо переказу грошей з Пентагону до державного американського центру (Global Engagement Center, GEC), який був заснований в 2016 році для боротьби з ісламістською пропагандою. Пізніше його мандат був розширений, щоб включати протидію дезінформації.

У повідомленні зовнішньополітичного відомства про початок програми прямо не названа Росія.

«Це фінансування має вирішальне значення для забезпечення того, щоб ми продовжимо агресивно реагувати на зловмисний вплив та дезінформацію, і що ми можемо використати більш глибокі партнерські відносини з нашими союзниками, Силіконовою долиною та іншими партнерами в цій боротьбі», – заявив заступник держсекретаря з питань публічної дипломатії і державних справ Стів Гольдштейн.

Держдепартамент також повідомив, що ініціатива з контрпропаганди включатиме принаймні 5 мільйонів для «Фонду доступу до інформації», який пропонує конкурсні гранти приватним компаніям, групам громадянського суспільства, академічним установам та іншим організаціям, які бажають допомогти з цим завданням.

16 лютого спецпрокурор США Роберт Мюллер оприлюднив перші результати розслідування щодо ймовірного втручання Росії в американські вибори 2016 року. Звинувачення у втручанні висунуті співробітникам «Агентства інтернет-досліджень», відомого як «фабрика тролів», і особисто Євгєнію Пригожину, якого вважають однією із найбільш наближених до президента Росії Владіміра Путіна осіб.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.