Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Спеціальний підрозділ МО США допомагає боротися з російською агресією

Війна з Росією (АТО) 4338 переглядів

Опубліковано - 3.03.2018 00:23 | Всі новини | Версія для друку

Спеціальний підрозділ МО США допомагає боротися з російською агресією
Спеціальний підрозділ МО США допомагає боротися з російською агресією
Агентство з передових дослідницьких оборонних проектів (DARPA) - підрозділ Пентагону, що займається високими технологіями в сфері національної безпеки - співпрацює з урядом України, допомагаючи Києву в гібридній війні.

Про це повідомляє американське оборонне видання Defensenews.

Директор DARPA Стівен Вокер повідомив пресі, що він особисто відвідував країну в 2016 році для переговорів з українськими військовими, розвідкою та керівництвом промисловості.

"Через командування силами США в Європі ми почали ряд проектів з Україною, в основному в інформаційній сфері", - повідомив він.

"Не надаючи їм зброї, чи чогось подібного, ми намагаємося допомогти їм в сфері інформації", - додав Вокер. Він відмовився надати більше деталей.

Україна стала випробувальним майданчиком для технологій гібридної війни з Росією, чи підтримуваними Росією бойовиками. Це надало можливості Москві випробувати нову техніку та технології, а також створює можливості для розробок технологій зі стримування, що може бути корисним для США та союзників в довгостроковій перспективі, зазначає видання

DARPA вже має зв’язки в Україні. Уряд України найняв Тоні Тетера, який очолював DARPA за адміністрації Джорджа Буша, для реорганізації науково-технологічної сфери. На думку Тетера, це було необхідним через те, що велика кількість науково-дослідних установ залишилась на території, захопленій Росією.

Колишній голова DARPA також надавав консультаційні послуги "Укроборонпрому" і кілька тижнів тому увійшов до спостережної ради концерну. Президент Порошенко назвав це "символом ефективної співпраці між українськими та американськими партнерами".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.