Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Реформа ЗСУ. Військомати будуть трансформовані у центри комплектації

Захист держави 5459 переглядів

Опубліковано - 22.03.2018 20:46 | Всі новини | Версія для друку

Реформа ЗСУ. Військомати будуть трансформовані у центри комплектації
Реформа ЗСУ. Військомати будуть трансформовані у центри комплектації
Збройні Сили ґрунтовно переглядають роль та місце військових комісаріатів у загальній системі комплектування військ та соціального захисту громадян, які проходили військову службу.

Саме тому протягом 2018 року на базі військкоматів буде створено територіальні центри комплектування та соціальної підтримки в ще в чотирьох областях України.

Про це у четвер 22 березня під час брифінгу для преси розповів начальник Головного управління персоналу – заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Артур Артеменко.

«У 2017 році на базі Чернігівського обласного та Козелецького районного військових комісаріатів проведено експеримент щодо їх переформування територіальні Центри комплектування та соціальної підтримки. За результатами цього експерименту у 2018 році сплановано створення Черніговського, Дніпропетровського, Одеського, Рівненського обласних та районних територіальних Центрів», - повідомив Артеменко.

Він нагадав, що основним джерелом комплектування посад військовослужбовців є прийняття громадян на військову службу за контрактом, і ця категорія є найбільш мотивованим ресурсом для проходження військової служби.

«У 2017 році прийнято на військову службу за контрактом понад 36,7 тисяч осіб, у тому числі понад 2,4 тисяч офіцерів. За два з половиною місяці поточного року прийнято понад 6,7 тисяч осіб, в тому числі 400 офіцерів. Загалом кількість військовослужбовців за контрактом у Збройних Силах України становить понад 170 тис. осіб, у тому числі близько 50 тис. офіцерів», - сказав начальник Головного управління персоналу – заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.