Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мороз хоче сидіти під куполом ще багато років. Без дострокових виборів

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6041 перегляд

Опубліковано - 15.05.2007 14:04 | Всі новини | Версія для друку

Мороз хоче сидіти під куполом ще багато років. Без дострокових виборів
Мороз хоче сидіти під куполом ще багато років. Без дострокових виборів
Голова Верховної Ради України Олександр Мороз наполягає на тому, щоб вибори до парламент відбулися в 2011 році.

Про це Мороз заявив сьогодні в інтерн’ю журналістам, відповідаючи на питання, якою найбільш оптимальною є дата проведення виборів. "Я вже назвав цю дату і буду її відстоювати. Це приблизно березень 2011 року", - сказав спікер парламенту.

У іншому випадку, за його словами, необхідно внести зміни до Конституції України, які б надавали право парламентові самому приймати рішення про дострокові вибори. За його словами, ці зміни до Конституції завтра будуть обговорюватися представниками органів місцевого самоврядування на консультативно-дорадчій раді при голові Верховної Ради.

Крім того, Мороз вважає за необхідне, щоб Конституційний Суд дав свій висновок щодо норм Конституції згідно яким Президент може розпускати Верховну Раду.

Відповідаючи на питання, чи буде СПУ блокуватися з партією Регіонів на дострокових виборах, Мороз сказав: "Коли це буде, я вам скажу".

Віктор Ющенко і Віктор Янукович мають намір у середу, 16 травня, досягти домовленості про дату проведення дострокових парламентських виборів. Політичні експерти в цьому сумніваються.

У свою чергу координатор парламентської коаліції, лідер фракції партії Регіонів Раїса Богатирьова переконана, що на цьому тижні у Верховній Раді буде погоджений сценарій дій щодо проведення дострокових парламентських виборів в Україні.

Богатирьова також зазначає, що партія Регіонів готова йти на вибори в будь-який місяць.

Тим часом вона зазначила, що "на даний момент дата виборів принципово не погоджена".

Від “Аратти”: а тим часом, за даними поінформованих джерел, його колега по більшовицькій коаліції Петро Симоненко тишком збігав до Кремля, проконсультуватися у спонсорів. І таємно прибулого Симоненка прийняли на високому рівні.

Подейкують, що сам перший заступник глави російського уряду давав більшовицькому представникові настанови. Щодо блокування виборів.

Втім, й без поінформованих джерел очевидно, що більшовики та їхні московські “партнери” явно бояться українського народу, тобто виборців. І на те є причини.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.