Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович знову запустив локшину про зростання добробуту. Мабуть будуть вибори

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6126 переглядів

Опубліковано - 16.05.2007 12:35 | Всі новини | Версія для друку

Янукович знову запустив локшину про зростання добробуту. Мабуть будуть вибори
Янукович знову запустив локшину про зростання добробуту. Мабуть будуть вибори
Більшовицькому прем'єру згадалося, що він обіцяв “зростання добробуту кожного вже сьогодні” і сьогодні, на засіданні уряду він повідомив дивну новину: воно таки відбудеться, тільки не сьогодні, а у невизначеному майбутньому... Можливо, в світлому і недмінно, комуністичному.

Незважаючи на складну політичну ситуацію в країні, позиція Уряду залишається послідовною і зваженою. Про це Прем’єр-міністр України Віктор Янукович заявив на засіданні Кабінету Міністрів, повідомляє прес-служба.

“Наше головне завдання – забезпечити життєдіяльність країни, забезпечити зростання економіки. Підняття заробітних плат громадян, спокій і стабільність – це головне, до чого ми прагнемо”, - підкреслив Прем’єр-міністр.

За словами Глави Уряду, за чотири місяці поточного року зростання внутрішнього валового продукту становило 8%. Інфляція залишилась на рівні 1,3%, а у квітні вона була на рівні нуля, що є безпрецедентним випадком.

Починаючи з квітня Кабінет Міністрів здійснює поступове підвищення заробітних плат і пенсій, що дає можливість на кінець року підняти заробітну плату на 40%, а пенсії - на 33%.

“Уряд, працюючи чітко за графіком, виходить на модель прискореного зростання економіки, і, як наслідок, - підвищення рівня добробуту громадян”, - зазначив Віктор Янукович.

Прем’єр-міністр дав доручення урядовцям, попри політичну кризу, працювати винятково за планом, приймати звіти зі всіх галузевих напрямків та уважно слідкувати за цільовим використанням бюджетних коштів.
Від “Аратти”: пригадується зовсім нещодавно на зборах більшовиків-нардепів перший віце-прем'єр Микола Азаров, який, за сумісництвом, ще й міністр фінансів, змалювував зовсім протилежні картинки: мовляв ситуація в економіці й державних фінансах на межі катастрофи і шаленні мільярди кудись пролітають повз державну касу, а бізнес усіх форм власності ось-ось впаде у стан стагнації. Зрозуміло з вини Президента Ющенка, який такий-сякий наважився розпустити більшовицький парламент.

Щоправда, коли відбувалося шоу Азарова під куполом, “єдина срямовуюча сила”, тобто партія Регіонів про дострокові вибори й чути не бажала.

І ось тепер, якщо вірити вождю Януковичу - сталося диво: паралельно із рішенням ПР йти на дострокові вибори миттєво почала зростати економіка! Більш того, у більшовицького уряду врешті з'явився план! Що правда - невідомо який, оскільки більшовицька коаліція так й не спромоглася навіть формально ухвалити програму діяльності уряду. Зрозуміло, виключно із міркувань політичної цнотливості.

Тепер можна усім полегшено зітхнути - із продуктами харчування все буде гаразд. Головне - вчасно виделку приготувати, щоб встигати збирати локшину із вух.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.