Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Демонстранти-невидимки від більшовицької коаліції

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5728 переглядів

Опубліковано - 16.05.2007 14:05 | Всі новини | Версія для друку

Хто знайде 200 тисяч демонстрантів?
Хто знайде 200 тисяч демонстрантів?
16-17 травня дві політичні партії КПУ та СПУ проведуть масові акції в столиці. Про це міністр внутрішніх справ повідомив сьогодні, виступаючи у Верховній Раді на зборах нардепів-більшовиків.

Відповідно до офіційної заявки, зазначені масовки на підтримку більшовицької коаліції повинні розпочатися сьогодні з 8-ї ранку.

Як бачите на фото, очевидно, більшовицьким майданарбайтерам окрім червоних прапорів роздавли й шапки-невидимки. Проте, як бачимо, - дісталися вони не всім.

Разом із тим, за словами Цушка, для забезпечення порядку в Київ уже зібрано 2 тис. міліціонерів, які знаходяться в резерві МВС.

Цушко також зазначив, що МВС ніде не буде застосовувати силові варіанти на підтримку кого-небудь та не дозволить цього робити іншим(?).

"МВС ніде не буде застосовувати силові варіанти на підтримку кого-небудь та не дозволить іншим, щоб хтось застосував силовий варіант і вийшов за межі Конституції", - заявив Цушко.

Він також сказав, що претензій до МВС на даний момент ніхто не має.

"Я заспокоюю тих, хто починає телефонувати та тиснути на міністерство. Але я реагую просто, я слухаю всіх, але дію відповідно до законів міліції", - підкреслив Цушко.

Цушко не повідомив із якого приводу вібувається тиск. Але, якщо логічно зв'язати із заявленими демонстраціями - можна припустити, що організатори-коаліціянти натякають “своєму керівникові” на масовку із міліціянтів у цивільному?

Проте очевидно одне - коаліційно-більшовицькі дива тривають.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.