Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Фани Януковича не дочекалися шоу кумира

Коаліція «С.Р.А.К.А» Регіон: м.Київ 6292 перегляди

Опубліковано - 17.05.2007 03:40 | Всі новини | Версія для друку

На Майдані панував блакитний колір і збиралися передавати “всю власть совєтам”
На Майдані панував блакитний колір і збиралися передавати “всю власть совєтам”
Прихильники більшовицької коаліції, що очікували на Майдані Незалежності появи прем’єр-міністра Віктора Януковича так його і не дочекалися.

З 16:00 прихильники коаліції очікували на Майдані Незалежності появи прем’єр-міністра Віктора Януковича.

Про можливу участь Януковича в мітингу вказали представники Служби державної охорони, які вжили заходів, необхідних для забезпечення безпеки прем’єр-міністра.

Мітинг тривав до 17:20, після чого ведучий акції - народний депутат V скликання від Партії регіонів Вадим Колесніченко оголосив про його завершення.

Представник Партії регіонів повідомив учасникам акції, що сьогодні відбулись переговори між Президентом України Віктором Ющенком та прем’єр-міністром України Віктором Януковичем, але "питання ще не вирішене".

Він підкреслив, що присутність кожного з прихильників коаліції допомагає вирішувати питання виходу з політичної кризи, яку, за його словами, у середу продовжували обговорювати Президент і Прем’єр.

Колесніченко подякував учасників акції за підтримку і заявив, що їхня участь "наближає вирішення конфлікту в рамках Конституції та законів".

"Ми сьогодні закриваємо наш мітинг. Вся власть советам – победа будет за нами!", - сказав він, після чого натовп почав голосно свистіти.

Від "Аратти": Судячи з картинки, яку транслювало ТБ та веб-камери, на Майдані панував блакитний колір. Чи то комуністи скинули свій червоний прикид, і з`ясувалося, що вони також голубі, чи то у "батька скінчився золотий запас" на придбання путівок на Майдан для політичних туристів, чи їх вже просто не пускають (разом із рожевими соціалістами, - хоча це й не дивно, - зрадників ніхто не любить).

Та й улюбленець регіональної масовки вкотре підтвердив свій абсолютний пофігізм до біомаси (вибачаємося - фанів, тьху - електорату), яка створює видимість протестних акцій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.