Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Рада ЄС затвердила надання Україні мільярда євро допомоги

Економіка 6623 перегляди

Опубліковано - 26.06.2018 14:44 | Всі новини | Версія для друку

Рада ЄС затвердила надання Україні мільярда євро допомоги
Рада ЄС затвердила надання Україні мільярда євро допомоги
Рада Європейського Союзу 26 червня затвердила надання Україні одного мільярда євро макрофінансової допомоги, йдеться в повідомленні у Twitter прес-служби Ради ЄС.

«Сьогодні Рада ЄС схвалила 1 мільярд євро нових позик для покриття фінансових потреб України й підтримки економічної стабілізації і програми структурних реформ», – йдеться у повідомленні.

13 червня Європейський парламент підтримав ініціативу надання наступної макрофінансової допомоги для України, яка передбачає виділення 1 мільярда євро.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода з Брюсселя, однією з головних умов надання Україні макрофінансової допомоги є продовження боротьби з корупцією, включаючи створення антикорупційного суду.

Загальний обсяг зобов’язань з надання Україні макрофінансової допомоги з боку ЄС на реалізацію реформ визначений у розмірі 12,8 мільярда євро, з них 2,8 мільярда вже було надано за попередніми програмами.

Як очікується, ця грошова допомога має сприяти стабілізації ослабленої української економіки і проведення реформ. Макрофінансова підтримка, як передбачається, буде використана українською владою протягом найближчих двох років.

Наступні кроки після сьогоднішнього схвалення – підписання меморандуму про взаєморозуміння між ЄС та Україною, а далі ухвалення рішення у Верховній Раді України.

9 березня Європейська комісія офіційно запропонувала Україні новий пакет макрофінансової допомоги розміром в один мільярд євро.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.