Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кібервійна. Спецслужби США створили відділ боротьби з кібератаками росіян

Світ навколо нас 4244 перегляди

Опубліковано - 23.07.2018 09:09 | Всі новини | Версія для друку

Кібервійна. Спецслужби США створили відділ боротьби з кібератаками росіян
Кібервійна. Спецслужби США створили відділ боротьби з кібератаками росіян
В американських спецслужбах створили відділ для боротьби з кібератаками з Росії, заявив директор Агентства національної безпеки Пол Накасоне.

За його словами, "маленька російська група" займеться усуненням загрози з боку Росії.

Накасон не сказав, як саме влаштована робота нового підрозділу. Він зробив заяву про створення групи із запобігання російським кібератакам 21 липня на форумі з комп’ютерної безпеки в Аспені. На виступ звернуло увагу видання Bloomberg.

Директор АНБ одночасно очолює і так зване кіберкомандування - підрозділ збройних сил США, який займається військовими кіберопераціями різного характеру.

За словами Пола Накасоне, створення окремої групи для протидії Росії в кіберпросторі відповідає тому, як працювали американські спецслужби останні кілька років.

Раніше Накасон, який очолює АНБ з травня 2018 року, говорив, що США повинні змінити своє ставлення до Росії в зв’язку з даними американських спецслужб про втручання хакерів, пов’язаних з Кремлем, у виборчий процес під час президентських перегонів в США в 2016 році.

12 агентів ГРУ

В середині липня 2018 року міністерство юстиції США опублікувало висновки слідства у справі про втручання Росії в американські вибори, яким займається спецпрокурор Роберт Мюллер.

Як випливає зі звинувачення, 12 співробітників Головного розвідувального управління Росії вели спецоперацію зі злому листування американських політиків, в першу чергу членів Демократичної партії і штабу Гілларі Клінтон.

За даними звинувачення, співробітники ГРУ не тільки отримали листування демократів, а й організували публікацію матеріалів на сайті DCLeaks.com і передали її проекту WikiLeaks.

Росія заперечує будь-яку причетність до втручання в американські вибори, в тому числі й до хакерських атак. Президент Росії Володимир Путін, як стверджує американський лідер Дональд Трамп, особисто запевнив президента США, що Москва не займалася втручанням у вибори.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.