Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Меркель і Лавров говорили про Україну

Політика 4345 переглядів

Опубліковано - 24.07.2018 20:14 | Всі новини | Версія для друку

Меркель і Лавров говорили про Україну
Меркель і Лавров говорили про Україну
Канцлерка Німеччини обговорила з очільником МЗС Росії ситуацію на Близькому Сході, а також питання врегулювання конфлікту на Донбасі, повідомили в уряді ФРН.

Канцлерка ФРН Анґела Меркель (Angela Merkel) у вівторок, 24 липня, провела в Берліні зустріч з міністром закордонних справ Росії Сєргєєм Лавровим. Про цей візит завчасно не повідомлялося. Основною темою перемовин стало обговорення ситуації на Близькому Сході, зокрема, в Сирії. Також сторони обговорили конфлікт на Сході України. Про це повідомила заступниця речника німецького федерального уряду Ульріке Деммер (Ulrike Demmer).

У відповідь на запит DW щодо деталей обговорення ситуації на Донбасі, у прес-службі уряду ФРН зазначили, що їм нема чого додати до офіційно опублікованої заяви.

Водночас МЗС Росії поінформувало, що сторони розглянули роботу в рамках "нормандського формату" щодо виконання мінських домовленостей від 12 лютого 2015 року.

На зустрічі Меркель і Лаврова також були присутні глава МЗС Німеччини Гайко Маас (Heiko Maas) і начальник генштабу російських військ Валєрій Гєрасімов. Як повідомила Деммер, проведення переговорів в Берліні було узгоджено Анґелою Меркель і президентом РФ Владіміром Путіним на минулому тижні.

Нагадаємо, що напередодні очільник зовнішньополітичного відомства РФ зустрівся з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху. Лавров і Нетаньяху зокрема обговорювали конфлікт у Сирії. Ізраїль відкинув пропозицію Росії створити 100-кілометрову зону перед Голанськими висотами, в якій не зможуть перебувати іранські збройні формування.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.