Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Москві чомусь вважають, що Волкер має грати на чийсь половині

Імперія «Совок» 4013 переглядів

Опубліковано - 23.08.2018 17:07 | Всі новини | Версія для друку

У Москві чомусь вважають, що Волкер має грати на чийсь половині
У Москві чомусь вважають, що Волкер має грати на чийсь половині
Заяви американського спецпредставника щодо України Курта Волкера свідчать про його підтримку української сторони у конфлікті з РФ.

Про це заявив заступник голови російського МЗС Сергєй Рябков, передає Interaffairs.

"Ми розуміємо, що західні спонсори київського режиму настільки стурбовані збереженням всього того, що підконтрольне їм, і дозволяє, як вони вважають, тиснути на Росію, що ніяких зрушень на краще в поведінці київської влади в осяжній перспективі не відбудеться", - сказав він.

За словами Рябкова, заяви Волкера свідчать про те, що США не хочуть йти з Росією на "компроміс".

"Ми бачимо численні заяви американського спецпредставника щодо України, який однозначно грає на київській половині поля. Це все показник того, наскільки американці в межах своєї лінії на тиск, на прийняття односторонніх заходів відвикли від компромісу як методу вирішення проблем", - підкреслив він.

Волкер заявляє, що на зустрічі президентів США і РФ у Гельсінкі американська сторона не поступилася жодним із питань, які можуть турбувати Україну. Волкер вважає, що для вирішення конфлікту на Донбасі миротворці ООН повинні "замінити" війська РФ.

Водночас він каже, що ідея "єдиної Європи" ніколи не буде реалізована без участі України і Росії.

Від "Аратти": цей набір пропагандистських штампів, які озвучив заступник Лаврова в принципі демонструє, позиція агресора аж ніяк не зазнала змін. Хоча, з іншого боку, чи не вперше офіційний представник МЗС РФ публічно визнає, що існує конфліікт Росії з Україною, а не з фейковими адміністраціями окупованої частини Донбасу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.