Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Контррозвідка СБУ запобігла втягненню цивільного в діяльність «ЛНР»

Війна з Росією (АТО) 4629 переглядів

Опубліковано - 4.09.2018 17:09 | Всі новини | Версія для друку

Контррозвідка СБУ запобігла втягненню цивільного в діяльність «ЛНР»
Контррозвідка СБУ запобігла втягненню цивільного в діяльність «ЛНР»
Департамент контррозвідки Служби безпеки України попередив діяльність громадянина України на користь незаконного збройного формування «ЛНР».

Про це повідомляє прес-служба управління Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях

За даними відомства, житель міста Рубіжне, що в Луганській області, побував на окупованих територіях і саме повертався звідти через пункт пропуску «Станиця Луганська», коли його завербували бойовики.

Причиною цікавості до чоловіка нібито стало те, що він мешкає поблизу залізничного вокзалу. Представники «ЛНР», пояснюють у СБУ, вимагали в нього відстежувати та повідомляти про переміщення через станцію Рубіжне військової техніки Збройних сил України.

«Виконати доручення бойовиків чоловік не встиг, оскільки став об’єктом уваги СБУ. Громадянин надав свідчення стосовно обставин його вербування та поставлених завдань», – йдеться в повідомленні.

В СБУ зазначають, що протягом 2016-2018 років співробітники контррозвідки виявили майже 90 фактів вербування громадян розвідувальними органами Росії та проросійськими бойовиками, які контролюють окуповані території.

Служба безпеки нагадує, що державна зрада карається позбавленням волі строком до п’ятнадцяти років. При цьому особи, які не вчинили злочинних дій і самі повідомили органи державної влади про зв’язок з іноземними спецслужбами або незаконними збройними формуваннями, звільняються від відповідальності.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.