Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Європарламенті стурбовані ситуацією в Азовському морі

Політика 4567 переглядів

Опубліковано - 20.09.2018 20:19 | Всі новини | Версія для друку

У Європарламенті стурбовані ситуацією в Азовському морі
У Європарламенті стурбовані ситуацією в Азовському морі
Протягом кількох останніх місяців Росія затримала в Азовському морі 120 суден під прапорами країн ЄС. У Європарламенті висловлюють своє занепокоєння цією практикою.

У Європейському парламенті занепокоєні ситуацією, що склалася в Азовському морі через дії Росії, й пильно стежитимуть за нею. Про це заявили члени підкомітету з безпеки та оборони Європарламенту, які перебували в Україні з офіційним візитом з 16 до 20 вересня.

За цей час європарламентарі відвідали міста на Донбасі поблизу лінії розмежування та Київ. "Нас дуже турбує ситуація в Азовському морі, коли Росія в супереч практиці, яка існувала раніше, замість однієї-двох годин затримує і оглядає судна на дві-три доби. Російська Федерація зловживає загальносвітовою практикою, яка дає можливість оглядати судна", - зазначив член Європарламенту від Німеччини Міхаель Галер (Michael Gahler) на брифінгу у Києві у четвер, 20 вересня.

За його словами, статистика свідчить, що з квітня 2018 року Росією в Азовському морі було затримано 120 суден під прапорами країн членів ЄС. "Ми, звісно, піднімемо це питання в Європарламенті і вимагатимемо, аби це припинилося", - зауважив Галер.

На сайті Європарламенту повідомляється, що у рамках візиту євродепутати підтвердили рішуче засудження російської агресії і рішучу підтримку незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також політику невизнання незаконної анексії Кримського півострова. "Ми приділяємо і будемо надалі приділяти особливу увагу ситуації в сфері безпеки в Азовському морі, де Росія почала перешкоджати руху та торгівлі своїми багаторазовими перевірками комерційних суден, в тому числі суден держав-членів ЄС", - цитує прес-служба Європарламенту слова глави підкомітету з безпеки та оборони Європейського парламенту Анни Фотиги.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.