Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі звинуватили США у вручанні у внутрішні справи

Імперія «Совок» 3884 перегляди

Опубліковано - 29.10.2018 09:22 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі звинуватили  США у вручанні у внутрішні справи
У Кремлі звинуватили США у вручанні у внутрішні справи
Міністр закордонних справ Росії Сєргєй Лавров заявив, що коли США надають гранти російським неурядовим організаціям задля просування демократії в Росії, то мета цього – зміна внутрішньої політики країни.

Про це він заявив в інтерв’ю щотижневій телепередачі з назвою «Москва. Кремль. Путін» на державному телеканалі «Росія», яку веде прокремлівський телерадіоведучий Владімір Соловйов. Інтерв’ю було записане 25 жовтня, а в ефір виходить увечері 28-го, цього ж дня розшифровку інтерв’ю оприлюднили на сайті російського МЗС.

Таким чином Лавров проілюстрував своє твердження про «факти втручання» США у внутрішні справи Росії.

«У нас є не просто якісь підозри з цього приводу (з приводу «фактів втручання США», про які стверджував Лавров – ред.), а їхній закон, який називається «Закон про підтримку України», ухвалений 2015 року. Відповідно до нього, Держдепартаментові не просто пропонується, а наказано витрачати 20 мільйонів доларів на рік для того, щоб просувати демократію в Росії, включно з фінансуванням російських неурядових організацій, які виступають за демократизацію всіх сфер життя. Закон існує. Хоча американці кажуть, що він є, але вони намагаються не втручатися. Всі організації, які отримують фінансування за цим законом, зараз перевіряються. Звичайно, якщо ці гранти йдуть на те, що записано в законі, а саме на просування демократії в Росії, це означає зміну внутрішньої політики країни», – заявив Лавров.

Ведучий Соловйов так прокоментував ці слова: «Не тому, що ми недемократичні, але ми демократичні не по-американському». «У тому й річ», – відповів Лавров.

Москва твердить, що Росія – демократична країна, але її демократія цілком відмінна від прийнятої у світі моделі, і спроба запровадити в ній світову модель є втручанням у внутрішні справи країни. Західні дослідники за різними критеріями незмінно класифікують сучасну Росію як не вільну, авторитарну, автократичну країну тощо.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.