Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На командні посади окупаційних військ призначатимуться лише російські кадрові офіцери

Війна з Росією (АТО) 4079 переглядів

Опубліковано - 22.11.2018 15:49 | Всі новини | Версія для друку

На командні посади окупаційних військ призначатимуться лише російські кадрові офіцери
На командні посади окупаційних військ призначатимуться лише російські кадрові офіцери
Командування російських окупаційних військ призначатиме на офіцерські посади тільки кадрових російських військових.

Про це поінформував під час брифінгу речник Міноборони Дмитро Гуцуляк з посиланням на дані розвідки.

«За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, командування російських окупаційних військ підвищило рівень вимог до кандидатів на командні посади у складі окупаційних з’єднань і частин 1 та 2 АК ЗС РФ. Зокрема, на офіцерські посади від командира роти і вище призначатимуться тільки кадрові російські військовослужбовці і, як виняток особи, призвані з числа місцевих жителів, які мають особливі заслуги і пройшли підготовку на території РФ», - заявив речник.

Крім того, за його словами, призупинено на невизначений термін призов до російських окупаційних військ офіцерів, які були звільненні за власним бажанням або з інших причин, незалежно від їх колишніх посад і “військових звань”. У такий спосіб російське командування намагається підвищити для кадрових офіцерів ЗС РФ можливості кар’єрного росту і привабливість проходження військової служби у складі окупаційних військ та не допустити звільнення командного складу, залученого з числа місцевого населення.

За інформацією розвідки, такі кроки пов’язані зі зростанням невдоволення серед кадрових російських військовослужбовців, які масово відмовляються від проходження служби на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей і надають перевагу офіційному статусу відрядження у складі оперативного угруповання російських військ на території Сирії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.