Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Онсамкомнепришел». Путін звинуватив у всьому Україну

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 4389 переглядів

Опубліковано - 27.11.2018 12:55 | Всі новини | Версія для друку

«Онсамкомнепришел». Путін звинуватив у всьому Україну
«Онсамкомнепришел». Путін звинуватив у всьому Україну
Президент РФ Владімір Путін звинуватив ВМС України у тому, що чотири, фактично беззбройні, кораблі були розстріляні і захоплені російскими вояками і чекістами в нейтральних водах.

Як повідомив офіційний портал Кремля, з ініціативи німецької сторони відбулася телефонна розмова Владіміра Путіна з Федеральним канцлером Федеративної Республіки Німеччини Ангелою Меркель.

Обговорювалося небезпечний інцидент, що стався 25 листопада в Азово-Чорноморській акваторії. Традиційно, провина покладена на українську сторону: «Путін дав оцінку провокаційним діям української сторони, грубого порушення норм міжнародного права її військовими кораблями, які навмисно проігнорували правила мирного проходу в територіальному морі Російської Федерації».

Висловлено серйозну занепокоєність у зв’язку з рішеннями Києва про приведення своїх збройних сил в повну боєготовність і оголошенні воєнного стану.

Акцентовано, що українське керівництво несе всю повноту відповідальності за створення ще однієї конфліктної ситуації і пов’язані з цим ризики. «Все це явно зроблено з урахуванням передвиборної кампанії в Україні».- вважають в Кремлі.

Владімір Путін висловив надію, що Берлін вплине на українську владу, з тим щоб утримати їх від подальших непродуманих кроків.

Відзначено, що представники російської прикордонної служби будуть готові дати додаткові пояснення про те, як розвивалися згадані події в районі Керченської протоки.

Як повідомлялося раніше, 25 листопада, під час спроби пройти Керченську протоку, захоплену російськими збройними силами у 2014 році, в нейтральних водах, поза межами 12-мильної прибрежної полоси, була розстріляна корабельна група ВМСУ у складі двох арткатерів, малого суховантажного судна і портового буксиру. Екіпажи взяті у полон. Захоплені у піратський спосіб кораблі наразі пришвартовані у Керчі.
»
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.