Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Меркель закликає Росію розблокувати Азовське море

Політика 4097 переглядів

Опубліковано - 29.11.2018 16:20 | Всі новини | Версія для друку

Меркель закликає Росію розблокувати Азовське море
Меркель закликає Росію розблокувати Азовське море
Канцлерка Німеччини Анґела Меркель закликала Москву розблокувати доступ українських портів на Азовському морі до міжнародного судноплавства і звільнити ув’язнених українських моряків.

Маріуполь та інші портові міста України на Азовському морі потребують доступу до міжнародних морських шляхів, наголосила канцлерка Німеччини Анґела Меркель (Angela Merkel), виступаючи на третьому Німецько-українському бізнес-форумі, який проходить 29 листопада у Берліні.

"Відповідальність за те, щоб розблокувати судоплавство, лежить на Росії. Я говоритиму про це з (президентом РФ. - Ред.) Владіміром Путіним на майбутньому саміті Великої двадцятки", - зазначила німецька канцлерка. Меркель пообіцяла подбати про те, щоб українські порти були доступні, у тому числі, через Керченську протоку. Канцлерка також закликала Росію звільнити українських моряків, ув’язнених під час нещодавного збройного інциденту.

Своєю чергою прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, звертаючись на форумі до Ангели Меркель, подякував канцлерці за її зусилля із захисту територіальної цілісності України. "Це позиція, основана на спільних цінностях", - заявив Гройсман під оплески сотень представників українського і німецького бізнесу, що беруть участь у бізнес форумі, який проходить у Будинку німецької економіки.

Головна мета Німецько-українського бізнес-форуму - обговорити проблеми і успіхи в українсько-німецькій економічній співпраці.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.