Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Берліні неприємно здивовані словами Путіна про українську владу

Політика 4287 переглядів

Опубліковано - 3.12.2018 18:04 | Всі новини | Версія для друку

Речник федерального уряду Штеффен Зайберт
Речник федерального уряду Штеффен Зайберт
У німецькому уряді з нерозумінням поставилися до слів Владіміра Путіна, що влада в Україні є “партією війни”. Там нагадали, що агресія на Донбасі та анексія Криму виходять саме з боку РФ.

Федеральний уряд Німеччини неприємно здивований словами президента РФ Владіміра Путіна про українську владу в контексті кризи в Керченській протоці, заявив у понеділок, 3 грудня, речник уряду ФРН Штеффен Зайберт (Steffen Seibert). На прес-конференції в Буенос-Айресі після саміту Великої двадцятки Владімір Путін назвав чинну владу України "партією війни", яка нібито не зацікавлена в мирному врегулюванні конфліктів.

Зайберт наголосив, що український уряд є законним і демократично обраним представником своєї країни, та залишається легітимним партнером у мінському процесі з метою розв’язання конфлікту. А анексія Криму в порушення міжнародного права здійснена саме Росією, яка також підтримує сепаратистів на Донбасі. "Тому саме там лежить головна відповідальність за кризу і насильство, що забрали стільки життів на Сході України", - зазначив Зайберт, цитує агентство dpa.

Він нагадав, що канцлерка Німеччини Анґела Меркель (Angela Merkel) у Буенос-Айресі обговорила кризу в Керченській протоці з Владіміром Путіним та президентом США Дональдом Трампом. Вона наголосила на необхідності надати вільного доступу до українських портів на Азовському морі.

Нагадаємо, днями суд в анексованому Криму арештував на два місяці 24-х українських військових моряків, яких захопили російські спецпризначенці 25 листопада. Росія обвинуватила моряків у незаконному перетині свого кордону. Україна наполягає, що їхній статус - військовополонені. НАТО, США й низка країн Європи засудили інцидент із захопленням кораблів ВМС України і моряків у районі Керченської протоки. Уряд ФРН закликає до деескалації ситуації, вимагає звільнення українських моряків, але водночас стримано реагує на заклики Києва посилити свою військову присутність в районі Чорного та Азовського морів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.