Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовики принципово йдуть на вибори тільки після відпустки. Якщо ні, - вони обирають пляжі

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5763 перегляди

Опубліковано - 23.05.2007 11:54 | Всі новини | Версія для друку

Більшовики принципово йдуть на вибори тільки після відпустки. Якщо ні, - вони обирають пляжі
Більшовики принципово йдуть на вибори тільки після відпустки. Якщо ні, - вони обирають пляжі
Прем'єр Янукович сьогодні назвав принципову дату дострокових виборів: кінець вересня - початок жовтня. Тобто, коли більшовики-нардепи та урядовці, оздоровляться й відпочинуть за рахунок платників податків. Тоді вже й зРада може саморозпуститися.

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович вважає, що парламентські вибори можуть пройти наприкінці вересня - на початку жовтня, і називає головною умовою для їхнього проведення повернення депутатів від опозиції в сесійний зал Верховної Ради для прийняття необхідних законів, які забезпечать проведення чесних та прозорих виборів.

"Сьогодні, якщо відбудеться чергова зустріч (з Президентом), я буду наполягати, щоб терміново депутати приступили до розгляду законопроектів малого пакету, які забезпечать чесні та прозорі вибори. Це головна умова", - сказав Янукович сьогодні на засіданні Кабінету міністрів.

На думку прем’єра, чим скоріше депутати від опозиції повернуться в зал парламенту, тим швидше можуть відбутися парламентські вибори. "Тому дата (виборів) уже сьогодні розглядається як можлива. Якщо вибори будуть - це або кінець вересня, або початок жовтня. Але єдиною умовою може бути тільки законодавче забезпечення", - підкреслив Янукович.

Прем’єр-міністр також вважає, що якщо депутати від опозиції не повернуться в сесійний зал, то вони повинні скласти з себе повноваження. "Я про це говорю: будь ласка, карти в руки - припиняйте свої повноваження, і Верховна Рада саморозпускається", - додав Янукович.

"Усі ті, хто хоче йти на вибори незаконно, і ті, хто називає дати: травень або червень, нехай йдуть на вибори без нас. Але вони повинні розуміти, чим вони (вибори) закінчаться. Ця гра небезпечна, тому ми в цю гру грати не будемо", - заявив глава уряду.

Учора глава уряду заявив, що він ніколи не давав згоди на проведення позачергових парламентських виборів - його просто неправильно зрозуміли, повідомляє видання Коммерсант-Украина.

Юлія Тимошенко вимагає припинити будь-які переговори. Вчора опозиція прийшла на засідання робочої групи з врегулювання політичної кризи востаннє. Про це її представники повідомили перед початком засідання.

У партії Регіонів вважають, що переговорний процес з виходу з кризи перебуває під загрозою зриву з вини опозиції.

21 травня Президент Віктор Ющенко і прем’єр-міністр Віктор Янукович провели зустріч, на якій домовились затвердити дату проведення позачергових виборів Верховної Ради до 27 травня.

Від “Аратти”: якщо проффесор Янукович та його колеги-більшовики вважають, що народ масово ридатиме від їхньої неучасті у дострокових виборах - то вони, тим самим лише вчергове показують, наскільки їхнє сприйняття відірвано від дійсності.

Виборцям, тобто народу, вибачте, більшовицька коаліція із своїми витребеньками вже стала гірше за гірку редьку. І якщо товарищі більшовики не будуть каламутити виборчій процес - за це їм буде велике народне спасибі. Бо як раз фальсифікації, маніпуляції із бюлетенями та списками - це виключно “активи” партії Регіонів. Що у 2004 році набуло визнання на вищому судовому рівні.

То ж навіщо чекати вересня-жовтня і дозволяти товарищам більшовиками легально вилучати із казни мільйонні кошти на їхнє оздоровлення? Чи не краще зекономити ці суспільні кошти та віддати їх на утримання сиротинців, наприклад? Адже там, дітям-сирітам, ці гроші будуть не зайві, а пихаті нардепи -коаліціянти нехай засмагають на пляжах за власний кошт і без депутатських привілеїв.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.