Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кібервійна. Спецпрокурор Мюллер: хакери з Росії викрали і змінили докази у справі про російське втручання

Світ навколо нас 3571 перегляд

Опубліковано - 31.01.2019 12:17 | Всі новини | Версія для друку

Кібервійна. Спецпрокурор Мюллер: хакери з Росії викрали і змінили докази у справі про російське втручання
Кібервійна. Спецпрокурор Мюллер: хакери з Росії викрали і змінили докази у справі про російське втручання
Офіс спецпрокурора США Роберта Мюллера, який розслідує справу про ймовірне російське втручання в американські вибори, заявляє, що російські хакери викрали і змінили докази з метою дискредитувати розслідування.

В оприлюдненому 30 січня повідомленні прокурорів вказано, що 22 жовтня минулого року в інтернеті з’явився Twitter-акаунт @HackingRedstone, в якому були розміщені дані про злам деяких доказів у справі компанії, звинуваченої у фінансуванні російської кампанії пропаганди з втручання у вибори.

Офіс Мюллера заявив, що йшлося про викрадення копії доказів, наданих компанії «Конкорд менеджмент і консалтинг», яку пов’язують із російським бізнесменом Євгєнієм Пригожиним. ЗМІ називають його особою, близькою до президента Росії Владіміра Путіна.

За даними американських прокурорів, викрадені хакерами матеріали були змінені і спрямовані на кампанію з дезінформації.

У лютому 2018 року спецпрокурор Мюллер висунув звинувачення у втручанні в кампанію з виборів американського президента співробітникам «Агентства інтернет-досліджень», відомого як «фабрика тролів», підконтрольного Пригожину. Агентство звинувачують у фінансуванні проекту інформаційної війни проти США за власний кошт, отримані від двох інших компаній Пригожина – «Конкорд менеджмент і консалтинг» і «Конкорд Кейтеринг». Сам Пригожин заявляв, що ні він, ні його структури «не пов’язані з діяльністю, спрямованою на втручання в американські вибори». Пізніше 13 фізичних осіб, зокрема Пригожин, і три компанії були внесені до списку санкцій США.

На початку серпня 2017 року спецпрокурор США Роберт Мюллер скликав велику колегію присяжних для розслідування «російського сліду» у виборах у 2016 році. Мюллер з’ясовує, чи була змова штабу Трампа з Кремлем з метою підірвати позиції суперника Трампа від Демократичної партії Гілларі Клінтон. Москва свою причетність до виборів в інших державах відкидає.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.