Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сенат США схвалив санкції проти Сирії, Росії й Ірану

Світ навколо нас 3549 переглядів

Опубліковано - 6.02.2019 11:21 | Всі новини | Версія для друку

Сенат США схвалив санкції проти Сирії, Росії й Ірану
Сенат США схвалив санкції проти Сирії, Росії й Ірану
Сенат США ухвалив законопроект про санкції щодо Сирії та її союзників, включаючи Росію й Іран.

Згідно з документом, обмеження будуть запроваджені за військову допомогу сирійському президентові Башару Асаду і за співпрацю з його урядом у сфері поставок авіазапчастин і торгівлі нафтопродуктами.

Крім санкцій, законопроект про «Зміцнення безпеки Америки на Близькому Сході» включає поправку, що застерігає від поспішного виведення військ з Сирії й Афганістану. Сенатори також підтримали продовження військової співпраці з Йорданією і надання військової допомоги Ізраїлю на суму понад три мільярди доларів. Крім цього, в законопроекті передбачені санкції за економічний бойкот Ізраїлю.

Законопроект вніс республіканець Мітч Макконнелл. Документ підтримали 77 сенаторів, 23 виступили проти. Тепер його має затвердити Палата представників, яку контролюють демократи.

Раніше повідомлялося, що влада США може запровадити санкції щодо російських й іранських компаній, що працюють в Сирії. Обмеження, в першу чергу, можуть торкнутися компаній, які займаються проектами з відновлення Сирії. США також мають намір відмовитися від надання коштів на відновлення районів, в яких перебувають іранські й російські війська.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.