Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США не будуть «стояти, склавши руки», після прибуття російських військ до Венесуели

Світ навколо нас 3518 переглядів

Опубліковано - 25.03.2019 21:36 | Всі новини | Версія для друку

США не будуть «стояти, склавши руки», після прибуття російських військ до Венесуели
США не будуть «стояти, склавши руки», після прибуття російських військ до Венесуели
США та інші країни регіону не будуть «стояти, склавши руки», після прибуття російських військ до Венесуели з метою підтримки режиму президента Ніколаса Мадуро, заявив державний секретар США Майк Помпео міністру закордонних справ Росії Сєргєю Лаврову.

«Продовження інтеграції російського військового персоналу для підтримки нелегітимний режим Ніколаса Мадуру у Венесуелі несе ризик продовження страждань венесуельських людей, які здебільшого підтримують тимчасового президента Хуана Гуайдо», – сказав Помпео.

Днями до столиці Венесуели Каракаса напередодні прибули два літаки Міністерства оборони Росії – Іл-62 і один з найбільших транспортних літаків у світі Ан-124. За даними місцевого видання NoticieraDigital, до Венесуели прибули 99 російських військовослужбовців або ж бійців приватних військових компаній на чолі з генералом Васілієм Тонкошкуровим, начальником Головного штабу Сухопутних сил російської армії.

У Венесуелі вже третій місяць триває протистояння між прихильниками Гуайдо, якого визнали легітимним тимчасовим президентом США і більшість країн Європи і Південної Америки, і Мадуро, в руках якого залишається реальна влада. Гуайдо напередодні заявив, що режим Мадуро «переживає останні дні», а Мадуро звинуватив Гуайдо в підготовці замаху на нього.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.